نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 65

موضوع: فروش VDS اختصاصی از هلند | RAM: 1GB | HDD: 150 GB | Bandwidth: UNLIMITED| قیمت: 25000 تومان !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : فروش VDS اختصاصی از هلند | RAM: 1GB | HDD: 150 GB | Bandwidth: UNLIMITED| قیمت: 25000 تومان !

با سلام

در مورد مشخصات کاربری من ، نام کاربری: golhaleh@gmail.com
    من یک سرور سویس داشتم ، که از فرط ناکارایی آن را رها و دیگر تمدید نکردم ، آی پی اش هم این بود: 46.19.139.198
    روزی که ما میخواستیم اطلاعات را به روی یک سرور دیگه انتقال بدی ، اصلا نمیشد ، هی مرتب سرور دان میشد که من یک تیکت دادم گفتم فایل هامون نپره یک وقتی!!!!!!

دیگه نمیدونم منظورت از فشار به سرور چیه ،

ما یه مدت از یک شرکت خارجی یک سرویس داشتیم گفتن به علت فشار زیاد اکانت را مسدود کردن ( فشار زیاد به سی پی یو سرور) ، مگه قرار نیست سرور دارای رم وسی پی یو اختصاصی باشه ، اگه این طوری نباشه که با هاست شر فرقی نداره!!!!

تمام مدیران سایت ما که از این سرور استفاده میکردیم خونشون به جوش اومده بود برای این که هر 1 ساعتی که سرور عزیز قطع میشد کلی بازدید می افتاد و کلی فحش و بد بیرا تحویل ما تو سایت میدادن که سرور فلانه و ما وسط دانلود فایل 400 مگی سرور قطع شده و حالا جواب ترافیک ما را کی میده!!!!

ما هم جونمونا راحت کردیم آبرومونا خریدیم ، از این شرکت رفتیم ، اما نکته جالی اینه که هنوز که هنوزه با این که ما حدود چند ماهه رفتیم ،توی پنل کاربری ما توی سایت نوین وی پی اس سرویس فعاله و هنوز اخطاریه ی پرداخت برای من ایمیل فرستاده میشه!!

در ضمن 99 درصد پشتیبانی در سایت توسط آقای احمد عباس زاده است ، خود ایشون که فکر میکنم تو سایت با نام کاربری NOvinVPS هستن جواب نمیدن ،

بابا من همسایمونم داشته ناراضی بوده رفته رو یک شرکت دیگه !

برای من یک تجربه شد که هیچ وقت گول ارزون بودن قیمت ها را نخوریم

همین
    ویرایش توسط badboysamir : August 24th, 2011 در ساعت 20:41

2. تعداد تشکر ها ازbadboysamir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)