با سلام
در مورد مشخصات کاربری من ، نام کاربری: golhaleh@gmail.com
من یک سرور سویس داشتم ، که از فرط ناکارایی آن را رها و دیگر تمدید نکردم ، آی پی اش هم این بود: 46.19.139.198
روزی که ما میخواستیم اطلاعات را به روی یک سرور دیگه انتقال بدی ، اصلا نمیشد ، هی مرتب سرور دان میشد که من یک تیکت دادم گفتم فایل هامون نپره یک وقتی!!!!!!
دیگه نمیدونم منظورت از فشار به سرور چیه ،
ما یه مدت از یک شرکت خارجی یک سرویس داشتیم گفتن به علت فشار زیاد اکانت را مسدود کردن ( فشار زیاد به سی پی یو سرور) ، مگه قرار نیست سرور دارای رم وسی پی یو اختصاصی باشه ، اگه این طوری نباشه که با هاست شر فرقی نداره!!!!
تمام مدیران سایت ما که از این سرور استفاده میکردیم خونشون به جوش اومده بود برای این که هر 1 ساعتی که سرور عزیز قطع میشد کلی بازدید می افتاد و کلی فحش و بد بیرا تحویل ما تو سایت میدادن که سرور فلانه و ما وسط دانلود فایل 400 مگی سرور قطع شده و حالا جواب ترافیک ما را کی میده!!!!
ما هم جونمونا راحت کردیم آبرومونا خریدیم ، از این شرکت رفتیم ، اما نکته جالی اینه که هنوز که هنوزه با این که ما حدود چند ماهه رفتیم ،توی پنل کاربری ما توی سایت نوین وی پی اس سرویس فعاله و هنوز اخطاریه ی پرداخت برای من ایمیل فرستاده میشه!!
در ضمن 99 درصد پشتیبانی در سایت توسط آقای احمد عباس زاده است ، خود ایشون که فکر میکنم تو سایت با نام کاربری NOvinVPS هستن جواب نمیدن ،
بابا من همسایمونم داشته ناراضی بوده رفته رو یک شرکت دیگه !
برای من یک تجربه شد که هیچ وقت گول ارزون بودن قیمت ها را نخوریم
همین