با سلام
من میخوام ای پی سرور esxi رو عوض کنم . اگر همه وی پی اس ها استارت باشه و من ای پی رو عوض کنم مشکلی پیش میاد ؟
مثلا ای پی فعلی : 1.1.1.1 اگه بخوام 1.1.1.2 کنم مشکلی پیش میاد یا سرور نیاز به ریستارت داره ؟
با سلام
من میخوام ای پی سرور esxi رو عوض کنم . اگر همه وی پی اس ها استارت باشه و من ای پی رو عوض کنم مشکلی پیش میاد ؟
مثلا ای پی فعلی : 1.1.1.1 اگه بخوام 1.1.1.2 کنم مشکلی پیش میاد یا سرور نیاز به ریستارت داره ؟
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
خود سرور یا وی پی اس ها؟
توی هیچ کدوم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
هیچ مشکلی برای وی پی اس ها پیش نمیاد. فقط ممکنه چند ثانیه قطع بشن.
به راحتی میتونید آی پی رو از کنسول ESXi عوض کنید.
در حالت پیشفرض فکر نکنم ssh فعال باشه.. اگر هست که هیچ وگرنه kvm بگیرید. از طریق کنسول راحت میتونید ip رو تغییر بدهید.
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
چرا عزیز از ssh هم میشه
این فایل را ادیت کن
ای پی که میخواهید را بجای ای پی قبلی بزارید و نتورک را ریست کنید
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
اهان اصلا حواسم نبود گفتید esxi
از همون کنسول عوض کنید
از ssh هم میشه به همون صفحه کنسول esxi دسترسی پیدا کرد اما با kvm باشید مطمئن تره.
نیازی به kvm و console نیست!
از همون vSphere Client میتونی عوض کنی:
Configuration -> Networking -> vSwitch0 (Properties) -> Management Network (Edit) -> IP Settings
^_^
▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)