-
August 22nd, 2011, 14:28
پاسخ : سوالاتی در باره خرید سرور اختصاصی
ممنون دوستان ، یه سوالی برام پیش اومده اکثر دوستانی که آفر از این دیتاسنتر ارائه میدن با تعداد آی پی مشکلی ندارند و خودشون میگن که می تونن بی نهایت آی پی بدن این راسته یا دروغ ؟
دومین سوال اینه که من بخوام با دیتاسنتر ورلد استریم کار کنم یعنی سرورهای اونا رو بفروشم و آفر بدم منو قبول می کنن ؟ یا اینکه این دیتاسنتر انحصاری کار میکنه ؟ درصد فروش چقدره ؟
-
-
August 22nd, 2011 14:28
# ADS
-
August 22nd, 2011, 14:32
1- ای پی بیشتر 16 تا نمیتونن ارائه بدن مگر اینکه ripe داشته باشند (کع بعید می دونم کسی هزینه بالای اون رو بپردازه)
2-شما می تونید باهاشون کارکنید و بعد از اینکه تعداد سروراتون به 5 تا رسید هر سرور رو بین 5 تا 10% تخیف میدن (تا قبل از اینکه 5 سرور فعال ازشون نداشته باشید تخفیفی شامل شما نمیشه)
-
تعداد تشکر ها از the_coder به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2011, 16:12
اقا جان
دوست عزیز
من خودم با این سیستم 48 تا وی پی اس 256 رم دادم
E5620 8core 2.5
ram 12GB
HDD 2*1TB
BW 20TB
port 1Gbps
اوکی
تازه کم هم نیاورده
اون سیستم core i3 3.5 Ghz است شما به راحتی میتونی حداقل 25 تا سرور با کیفیت بدی
این دوست ما که فروم را زده هم سرور خوبی را انتخاب کرده ولی با توجه به این که یکی دیگه از دستا میگفت 16 تا ای پی بشتر نمیده خرید این سیستم ضرر است مگر اینکه وی پی اس ها شو 512 یا 1 گیگ رم بده در این صورت سود خوبی داره
-
-
August 22nd, 2011, 16:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arao
اقا جان
دوست عزیز
من خودم با این سیستم 48 تا وی پی اس 256 رم دادم
e5620 8core 2.5
ram 12gb
hdd 2*1tb
bw 20tb
port 1gbps
اوکی
تازه کم هم نیاورده
اون سیستم core i3 3.5 ghz است شما به راحتی میتونی حداقل 25 تا سرور با کیفیت بدی
این دوست ما که فروم را زده هم سرور خوبی را انتخاب کرده ولی با توجه به این که یکی دیگه از دستا میگفت 16 تا ای پی بشتر نمیده خرید این سیستم ضرر است مگر اینکه وی پی اس ها شو 512 یا 1 گیگ رم بده در این صورت سود خوبی داره
حتما همه سرور ها ویندوز بوده و همه هم مال اکانتینگ استفاده میکردند ؟!
مصرف سی پی یو این گونه سرور ها پایین هست ! اگر چند تا مشتری لینوکس داشتید که برای هاستینگ استفاده میکردن ، متوجه حرف من میشدید . در ضمن cpu های سری دسکتاپ رو با cpu های سری سرور مقایسه نکنید اصلا ! همه چیز بسته به فرکانس نیست !
-
-
August 22nd, 2011, 20:15
من واقعیتش میخواستم این سرور رو بخرم برای ساخت وی پی اس که هم سود خوبی به دست بیارم هم اینکه از تجربیاتی که دارم به نفع مشتریهام استفاده کنم .
با این حساب باید سرور با 8 گیگ رم بگیرم که با 15 تا آی پی که دیتاسنتر میده سازگاری داشته باشه
دوستان در همین حد و کیفیت با این حدود قیمت که دیتاسنتر زده ، دیتاسنتر دیگه ای سراغ دارین ؟
-
-
August 22nd, 2011, 21:23
سلام
این دیتاسنتر بیشتر از 16 تا ای پی نمیده در ضمن با این سی پی یو از 10 تا بیشتر وی پی اس بدید کیفیت 0 میشه
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی :
saraco@att.net
-
-
August 22nd, 2011, 21:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AlborzVPS
سلام
این دیتاسنتر بیشتر از 16 تا ای پی نمیده در ضمن با این سی پی یو از 10 تا بیشتر وی پی اس بدید کیفیت 0 میشه
عزیز شما به غیر از copy & paste کردن پست های دیگه نمیتونید کاره دیگه ای بکنید ؟
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2011, 21:47

نوشته اصلی توسط
HyperServer
عزیز شما به غیر از copy & paste کردن پست های دیگه نمیتونید کاره دیگه ای بکنید ؟
عزر می خوام من صفحه 2 رو ندیدم بعد از ارسال متوجه شدم
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی :
saraco@att.net
-
-
August 22nd, 2011, 21:50
البته بستگی داره به کسانی که سرویس میدی چطوری از vps استفاده کنن. اگر زیاد مصرف cpu نداشته باشن میشه یه کارایی کرد
-
-
August 22nd, 2011, 23:49

نوشته اصلی توسط
tmfar
من واقعیتش میخواستم این سرور رو بخرم برای ساخت وی پی اس که هم سود خوبی به دست بیارم هم اینکه از تجربیاتی که دارم به نفع مشتریهام استفاده کنم .
با این حساب باید سرور با 8 گیگ رم بگیرم که با 15 تا آی پی که دیتاسنتر میده سازگاری داشته باشه
دوستان در همین حد و کیفیت با این حدود قیمت که دیتاسنتر زده ، دیتاسنتر دیگه ای سراغ دارین ؟
میشه بگید حدود قیمتی که مد نظرتون بود چقدر بود؟
-