بهتره همین جا یک سری مسائل روشن بشه و همینجا هم بین خود کاربران انجمن بمونه ! بحث خاتمه یافته ، لطفا کسی جواب حرف های منو نده ، دکمه تشکر هست !

من قصد توهین ندارم ولی یک سری مسائل نگی 4 نفر دیگه ضرر میکنن
گویا از سر لج بازی لاهیج سافت دامنه مسدود کرده بود ، چون اول گفته شد دامنه خلاف هست ، چون اسم چیز پی ان بود ! بعد گفتید به دلیل اسمش نبود روش سایت فروش.... بود، از چند ماه پیش تا به الان اگه سایت فروش بود هم دامنه فیل میشد و هم اثری با این دامنه باید تو اینترنت پیدا میشد ، بنده بالای 5 بار به شما گفتم دامنه آزاد کنید ، بچه 2 ساله بیاد این تاپیک ببینه از اول ، متوجه میشه دارید اذیت میکنید جناب لاهیج سافت ، من 5 بار خودمو به خاطر دوستم کوچیک کردم که دامنه باز کنید انتقال بده ، ولی جواب سر بالا دادید ، الان در حضور تمام این انجمن دامنه باز کردید ، منظورتون این بود حرف ها و خواهش های من ارزشی نداشت؟ یا اذیت میکردید؟ خود بنده هم 10 گیگ نماینگی هاست گرفته بودم ، whmc دادم یکی از کاربران همین انجمن ( اگه لازم بشه اسم میبرم ) برام همه تنظیماتشو انجام بده ، برای فعال کردن یه کرون جاب ساده 1 هفته منو الاف کردید! و آخر هم با منت انجام دادید ، دقیقا چند وقت پیش هم اکانت نمایندگی منو بدون اطلاع حذف کردید ، بعد که تیکت زدم گفتید ، ما فکر کردیم شما فروش ندارید حذف کردید در صورتی که پول ماه به ماه میگرفتید ، این کارها جبران تمام قانون مداریاتونو میکنه ، چون آبروی خودتون میره ، آریا مدیر سایت وب هاستینگ تالک داره تاپیک میبینه ، یا هر آدم منطقی دیگه ای ، میگه حرف شما = زور گفتن ، بعد میگین دامنه ال شد بل شد، حرف کسی که تجربش از شما بیشتر هست هم قبول ندارید؟ دقیقا سر این دامنه 5 ماه منو الف کردی ! دوستان بحث فقط برای امروز نیست بنده 5 ماه تحمل کردم! هاست ها واقعا حق داره ، بازم تعجب میکنم به شما بی احترامی نکرد !
حرف آخرم اینه ممکنه برای همه تو زمینه هاستینگ مشکلی پیش بیاد و لی این بچه بازی که شما در آوردید قابل جبران نیست !
بهتره دیگه افر ندید تو سایت چون امکان داره همین بلا سر کسه دیگه ای هم بیاد ، دوستان کاملا با نحوه سرویس ها ، پشتیبانی و شخصیت شما آشنا شدن ، در هر صورت ببخشید اگه جسارت یا بی ادبی کردم به شما و یا در حضور بزرگان انجمن ، اگه 5 ماه پیش دامنه باز میکردید این مشکلات پیش نمی آمد! لاهیج سافت عزیز : ( مرتضی نادری ) هستم
از همه همکاران تشکر میکنم ، و از همه ی دوستان هم ممنونم که وقتتونو به من دادید !