نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

موضوع: در دسترس نبودن دامنه ای که هزینه اش پرداخت شده!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AfaghData آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    182
    تشکر تشکر شده 
    232
    تشکر شده در
    163 پست

پیش فرض پاسخ : در دسترس نبودن دامنه ای که هزینه اش پرداخت شده!

نقل قول نوشته اصلی توسط lahijsoft نمایش پست ها
    اسم دامنه خلاف نیست چون نوعی از شبکه های رایانه ای است، بلکه روی دامنه سرویسی برای فروش ... اجرا شده بود.
    بهتره همین جا یک سری مسائل روشن بشه و همینجا هم بین خود کاربران انجمن بمونه ! بحث خاتمه یافته ، لطفا کسی جواب حرف های منو نده ، دکمه تشکر هست ! من قصد توهین ندارم ولی یک سری مسائل نگی 4 نفر دیگه ضرر میکنن
    گویا از سر لج بازی لاهیج سافت دامنه مسدود کرده بود ، چون اول گفته شد دامنه خلاف هست ، چون اسم چیز پی ان بود ! بعد گفتید به دلیل اسمش نبود روش سایت فروش.... بود، از چند ماه پیش تا به الان اگه سایت فروش بود هم دامنه فیل میشد و هم اثری با این دامنه باید تو اینترنت پیدا میشد ، بنده بالای 5 بار به شما گفتم دامنه آزاد کنید ، بچه 2 ساله بیاد این تاپیک ببینه از اول ، متوجه میشه دارید اذیت میکنید جناب لاهیج سافت ، من 5 بار خودمو به خاطر دوستم کوچیک کردم که دامنه باز کنید انتقال بده ، ولی جواب سر بالا دادید ، الان در حضور تمام این انجمن دامنه باز کردید ، منظورتون این بود حرف ها و خواهش های من ارزشی نداشت؟ یا اذیت میکردید؟ خود بنده هم 10 گیگ نماینگی هاست گرفته بودم ، whmc دادم یکی از کاربران همین انجمن ( اگه لازم بشه اسم میبرم ) برام همه تنظیماتشو انجام بده ، برای فعال کردن یه کرون جاب ساده 1 هفته منو الاف کردید! و آخر هم با منت انجام دادید ، دقیقا چند وقت پیش هم اکانت نمایندگی منو بدون اطلاع حذف کردید ، بعد که تیکت زدم گفتید ، ما فکر کردیم شما فروش ندارید حذف کردید در صورتی که پول ماه به ماه میگرفتید ، این کارها جبران تمام قانون مداریاتونو میکنه ، چون آبروی خودتون میره ، آریا مدیر سایت وب هاستینگ تالک داره تاپیک میبینه ، یا هر آدم منطقی دیگه ای ، میگه حرف شما = زور گفتن ، بعد میگین دامنه ال شد بل شد، حرف کسی که تجربش از شما بیشتر هست هم قبول ندارید؟ دقیقا سر این دامنه 5 ماه منو الف کردی ! دوستان بحث فقط برای امروز نیست بنده 5 ماه تحمل کردم! هاست ها واقعا حق داره ، بازم تعجب میکنم به شما بی احترامی نکرد !
    حرف آخرم اینه ممکنه برای همه تو زمینه هاستینگ مشکلی پیش بیاد و لی این بچه بازی که شما در آوردید قابل جبران نیست !

بهتره دیگه افر ندید تو سایت چون امکان داره همین بلا سر کسه دیگه ای هم بیاد ، دوستان کاملا با نحوه سرویس ها ، پشتیبانی و شخصیت شما آشنا شدن ، در هر صورت ببخشید اگه جسارت یا بی ادبی کردم به شما و یا در حضور بزرگان انجمن ، اگه 5 ماه پیش دامنه باز میکردید این مشکلات پیش نمی آمد! لاهیج سافت عزیز : ( مرتضی نادری ) هستم

از همه همکاران تشکر میکنم ، و از همه ی دوستان هم ممنونم که وقتتونو به من دادید !
    خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!

آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران

2. تعداد تشکر ها ازAfaghData به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)