-
August 22nd, 2011, 01:18
مشکل در ثبت دومین در نیک!
با سلام خدمت دوستان.
دیروز دومین dgnews.ir ثبت کردیم امروز نیک ایمیل زده میگه:
ثبت این دامنه ممکن است مغایر با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و ناقض حقوق ثبتی دیگران باشد. چنانچه این دامنه را برای شخص یا شرکتی به این نام ثبت میکنید، لطفاً شناسه مربوط به همین شخص/شرکت را اعلام نمایید تا دامنه به نام صاحب آن ثبت شود. درغیر اینصورت تعهد کتبی خود مبنی بر قبول مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت را ارسال نمایید.
لطفا توجه داشته باشید این تعهد باید حتما توسط صاحبامتیاز فعلی دامنه نوشته و امضاء شده باشد، و ارسال کپی مدرک شناسایی (برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی، و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است.
توجه: درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسهٔ ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد.
آقا حالا این یعنی چی؟
چرا گیر دادن؟
من رو این میخام یه سایت خبری راجبه فناوری بزنم!!
کنسل کنم؟
-
-
August 22nd, 2011 01:18
# ADS
-
August 22nd, 2011, 01:38
عضو دائم
پاسخ : مشکل در ثبت دومین در نیک!
مدارک رو بفرستید
ثبت میشه !
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
August 22nd, 2011, 02:20
عضو دائم
یه نامه بنویس که تعهد بدی که مسئولیت هر گونه شکایت یا ادعا در رابطه با این دامنه متوجه شماست.
با اسکن کارت ملی براشون ارسال کن.
-
-
August 22nd, 2011, 02:29
عضو جدید
به خاطر کلمه news هست
چندسال پیش خواستم یه دامین که توش sport بود و قبل اسم یه شهرستان بود(رنک و بازدید هم داشت ولی آزاد شده بود) ثبت کنم همین ایمیل رو زد
اسکن دم دست نداشتم بیخیالش شدم
سایت هم مربوط به تربیت بدنی همون شهرستان میشد
اسمی هم که انتخاب کردی زیاد آسون نیست یا اسم خاصی نیست که کسی بخواد خبرگزاریش رو مجوز بگیره و بیاد دامین رو ازت بگیره
پس با خیال راحت واسشون بفرست
-
-
August 22nd, 2011, 03:10
مشکلی نیست.بنده نیز خبرگزاری ستاره طلایی رو که ثبت کردم چون نیوز داشت این ایمیل اومد . خیلی وقت ها به دلیل اسم حساسی که دامین ها دارند این مورد رو میگن.مثلا برای ثبت دامین برای مدارس هم این مشکل هست.تنها کافیت یک تعهد نامه + اسکن کارت ملی یا شناسنامه بفرستید.مشکلی نیست.ثبت میشود
موفق باشید
-
-
August 22nd, 2011, 04:03
عضو انجمن
مسخرشو در آوردن من هم دامین ثبت می کنم به چیزایی که هیچ معنی نمی ده هم گیر می دن!
-
-
August 22nd, 2011, 12:39

نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
مشکلی نیست.بنده نیز خبرگزاری ستاره طلایی رو که ثبت کردم چون نیوز داشت این ایمیل اومد . خیلی وقت ها به دلیل اسم حساسی که دامین ها دارند این مورد رو میگن.مثلا برای ثبت دامین برای مدارس هم این مشکل هست.تنها کافیت یک تعهد نامه + اسکن کارت ملی یا شناسنامه بفرستید.مشکلی نیست.ثبت میشود
موفق باشید
میشه راهنمایی بفرماید متن تعهد چطوری باشه و به چه صورت و به کجا ارسال بشه؟؟؟؟
-
-
August 22nd, 2011, 12:42
عضو انجمن
هیچی
بنویس بنده فلانی به شماره شناسنامه فلان صاحب امتیاز شناسه فلان درخواست ثبت و استفاده از دامنه فلان را دارم و کلیه مسئولیت های این دامنه رو بر عهده می گیرم.
امضا آقای فلان
تاریخ فلان
-
تعداد تشکر ها از lahijsoft به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2011, 15:49
سلام
موارد را دوستان در بالا گفتند و بنده هم مورد اخر را میگم . اگر شخص یا شرکتی ادعا کند که این دامنه بر اساس قوانین داخلی و بین المللی باید در اختیار انها باشد . دامنه را از شما گرفته و به انها تحویل میدهند البته مراحل قانونی داره و به همین راحتی هم نیست
-
-
August 22nd, 2011, 16:16
عضو انجمن
کلا با نیک مشکل دارم ساپورت که رو هواست بقیه چیزاش هم که دیگه نگو .
-