-
August 21st, 2011, 17:56
خرید از دیتاسنترهای خارح از کشور!! چگونه؟
سوالم اینه که افرادی که سرور و دومین میفروشن معمولا چه طوری از دیتاسنتر ها و رجیستررها خرید میکنن؟
قاعدتا باید مثلا ویزا کارت داشته باشن درسته؟ از کجا این کارت ها را تهیه میکنن؟ همه که به خارج از کشور رفت و امد ندارن. ممنون میشم تجربیاتتون رو در میون بگذارید.
-
-
August 21st, 2011 17:56
# ADS
-
August 21st, 2011, 19:00
عضو انجمن
پاسخ : خرید از دیتاسنترهای خارح از کشور!! چگونه؟
راحت ترين راه اينه كه بعد از سفارش ، پرداخت رو توسط واسطه انجام بديد .
-
-
August 21st, 2011, 19:24
عضو انجمن
راحت ترین روش خرید توسط واسطه هست
-
-
August 21st, 2011, 19:45
معمولان کم پیش میاد کسی خودش مستقیم تهیه کنه اما شما اگر نیاز داشته باشی ما واستون مستقیم تهیه میکنیم
-
-
August 22nd, 2011, 14:51
اینکه میگید با واسطه انجام میشه یعنی چطوری؟ یعنی معمولا یک دوستی دارن در اونور آب که براشون خرید میکنه؟ یا شرکتی هست که اینطرف به اونها سفارش میدن؟
میخوام یه خورده مصداقی تر بدونم که به صورت «معمول» مثلا به فلان شیوه عمل میشه. و این شیوه کمی توضیح داده شود. ممنونم
-
-
August 22nd, 2011, 15:01
افرادی در اینترنت هستند که ایرانی هستند ولی ساکن مثلا آمریکا میدهید اینها برای شما پرداخت را انجام میدهند
-
-
August 22nd, 2011, 15:06

نوشته اصلی توسط
Maya
افرادی در اینترنت هستند که ایرانی هستند ولی ساکن مثلا آمریکا میدهید اینها برای شما پرداخت را انجام میدهند
من دوست دارم یک وی پی اس ولو به صورت تستی هم که شده خرید کنم، اگه ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید، این افراد چه کسانی هستند و چطور میشه به اونها دسترسی داشت و معمولا دلار رو به چه نرخی exchange میکنند؟
-
-
August 22nd, 2011, 15:09

نوشته اصلی توسط
mmtemporary
من دوست دارم یک وی پی اس ولو به صورت تستی هم که شده خرید کنم، اگه ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید، این افراد چه کسانی هستند و چطور میشه به اونها دسترسی داشت و معمولا دلار رو به چه نرخی exchange میکنند؟
خودمان هم میتوانیم برای شما کار پرداخت را انجام دهیم
در گوگل سرچ کنید پرداخت دلار این سایت ها زیاد هستند ولی دقت کنید به یک شخص معتبر بدید در همین انجمن یک تاپیک درخواست پرداخت دلار باز کنید یوزر های زیادی هستند تا برای شما این کار را انجام دهند
-
-
August 22nd, 2011, 15:14

نوشته اصلی توسط
Maya
خودمان هم میتوانیم برای شما کار پرداخت را انجام دهیم
در گوگل سرچ کنید پرداخت دلار این سایت ها زیاد هستند ولی دقت کنید به یک شخص معتبر بدید در همین انجمن یک تاپیک درخواست پرداخت دلار باز کنید یوزر های زیادی هستند تا برای شما این کار را انجام دهند
شما خودتون با استفاده از همان دوستتان در آمریکا انجام میدید؟ یا خودتون کارت اعتباری دارید؟ (یکی از دلایل طرح این سوالم اینه که اصلا بفهمم دوستان صاحبان هاستینگ با چه مکانیسمی خرید میکنند)
-
-
August 22nd, 2011, 15:39

نوشته اصلی توسط
mmtemporary
شما خودتون با استفاده از همان دوستتان در آمریکا انجام میدید؟ یا خودتون کارت اعتباری دارید؟ (یکی از دلایل طرح این سوالم اینه که اصلا بفهمم دوستان صاحبان هاستینگ با چه مکانیسمی خرید میکنند)
مدیر عامل اصلی شرکت در آمریکا ساکن هستند و پیپال و ویزا کارت دارند و به راحتی پرداخت را برای شما انجام میدهند
-