-
September 2nd, 2009, 11:46
پاسخ : شبکه کردن دو کامپیوتر و سوال در مورد ip
من فکر می کنم اگر از بیرون (اینترنت) درخواست اتصالی بیاد فقط به مودم میره نه به هیچ کدوم از کامپیوتر ها.
ولی یه جا تو تنظیمات مودم هست که میگه اگر Connection Request اومد برای فلان port تو forward ش بکن به این آی پیه داخلی. اسم بخشش شاید Port Forwarding باشه.
اونجا مثلا می تونید بگین وب سرور من 192.168.1.2 ه پس تو بیا request های tcp برای پورت 80 رو بفرست براش.
البته اکثرا برای برنامه های p2p یا بازی های تحت شبکه از این بخش استفاده می کنن برای همین هم بعضی از مودم ها خودشون یه لیست از بازی ها و پورت هاشون دارن.
-
تعداد تشکر ها از fffaraz به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2009 11:46
# ADS
-
September 2nd, 2009, 11:50
عضو انجمن
با سلام
------------
کار ساده ای هست ! شما میتونید یکی از سیستم هاتون رو همیشه روشن نگه دارید و آیپی ولید بهش بدید و بقیه کامپیوتر ها پشتش از nat استفاده کنند و آیپی غیر رجیستر شده یعنی مثلا 192.168.0.xxx و یا 192.168.1.xxx استفاده کنید و کامپیوتر ها دیگه هم آیپی تبدیل میکنند و مشکلی نخواهد بود البته بهتر هست دو تا آیپی ولید بگیرید و یکیش رو بدید به سرور و یکیش هم به مودم و از مودم nat گیری کنید که بقیه کامیپوتر ها با مودم در ارتباط باشند یعنی تبدیل کنند و سرور خودش تکی با مودم در اتباط باشه ؟!!
متوجه شدید ! البته میتونید از آی اس پی کمک بگیرید یک هزینه بگیرند و باستون درست کنند ! و اینکه سرعت نت من بالا باشه که بتونید بهش دسترسی پیدا کنید و اگر هم مودم قطع شد ! برید مودم از اینرتنت ریست بدید !
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از Sepahrad به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2009, 12:44

نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
سلام.
ببینید فرض کنید چند تا کامپیوتر + یک مودم adsl که دائم به اینترنت وصل باشه داریم.
یعنی مودم یوزر و پسورد رو داره و به isp متصل هست.
حالا هر تعداد کامپیوتر به این مودم وصل کنم همشون یه آیپی هستن! مثلا 11.12.13.14 همه کامپیوترها آیپیشون این میشه.
حالا میخواستم ببینم درخواستی به این آیپی داده بشه. (مثلا برای هک کردن) به کدوم یک از این کامپیوترها فرستاده میشه !؟
مثلا اگه درخواستی برای ریموت دسکتاپ داده بشه از طرف یکنفر به کدوم کامپیوتر درخواست ارسال میشه؟
یا امثالهم !
سلام
ببین عزیزم شما اون سروری که داری و به مودم وصله یه آی پی ولید داره حالا استاتیک یا دینامیک
حالا اگه شما ریموت رو تو اون سیستم فعال کنی بهش دسترسی داده میشه فقط این سیستم
هستش که آی پی ولید داره و اونایی که nat شدن آی پی ولید ندارن بلکه آی پی اینولید دارن پس اگه
تقاضای ریموت به اونها بشه اونها اصلا آپی ولیدی ندارن که بشه از طریق اون بهش ریموت کرد پس تقاضا
میره به سرور. مگر اینکه تحت شبکه باشه نه اینترنت.برای این که خودت لمس کنی این موقعیت رو ،ریموت
رو تو یکی از سیستمهایی که nat شده فعال کن و برو از طریق یه سیستم دیگه مثلا ماله دوستت یا
کافی نت سعی کن به ریموت وصل بشی خواهی دید که نمیشه که بدلیل همون بحث آی پی هستش
-----------------------------
موفق باشی
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
-
تعداد تشکر ها از packsaft به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2009, 16:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
ببخشید ! Nat یه چیز سخت افزاره یا نرم افزاری !!!
اون آیپی که میگید تهیه کنیم همون آیپی ثابت از isp باید بگیریم! منظور همینه دیگه؟ اگه اینه مشکلی بابتش نیست.
دوستان توضیحات لازم رو دادن
NAT نرمافزاری هست، اما روی بعضی از سختافزارها هم به طور پیش فرض نرمافزارش وجود داره!
بله منظور همین هست که یک IP معتبر و valid از ISP بگیرید و اون رو روی کامپیوتری که میخواید از راه دور بهش وصل بشید ست کنید. بستگی به ساختار شبکه داخل خونه تون ممکنه یه مشکلاتی باشه! ولی به طور کلی هر سیستمی که IP معتبر و Valid داشته باشه از همه جا میشه بهش وصل شد!
بهترین راه حل این هست که همون طور که یکی از دوستان گفتن از خود ISP کمک بگیرید و بهشون بگید من میخوام یه همچین کاری بکنم، بعد هم برید خونه دوستی آشنایی چیزی که از یه ISP دیگه اینترنت داره و تو همون شهر خودتون تست کنید و مطمئن بشید همه چی درست کار میکنه.
-
تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید