سلام
من الان یک سرور اختصاصی خریدم esxi 4 با ۴ هسته سی پی یو آیا چون ۴ تا هسته سی پی یو داره فقط ۴ تا سرور مجازی
میشه روش ساخت؟ آخه شنیده بودم هسته به صورت اختصاصی به سرور داده میشه و شیر نیست
خوب اگه اینجوری باشه که هر وی پی اس خیلی گرون در میاد
سلام
من الان یک سرور اختصاصی خریدم esxi 4 با ۴ هسته سی پی یو آیا چون ۴ تا هسته سی پی یو داره فقط ۴ تا سرور مجازی
میشه روش ساخت؟ آخه شنیده بودم هسته به صورت اختصاصی به سرور داده میشه و شیر نیست
خوب اگه اینجوری باشه که هر وی پی اس خیلی گرون در میاد
ویرایش توسط nightman : August 19th, 2011 در ساعت 22:16
عزيز cpu شير است رم هارد كرنل اختصاصي است
سلام
نه اینطور نیست که 4 هسته داره و شما 4 تا وی پی اس 4 هسته بتونین بسازین
شما متناسب به مصرف سرور مجازی هاتون تا جایی که به سی پی یو زیاد فشار نیاد و به خوبی بتونه کار کنه
میتونین سرور مجازی بسازین
یعنی چی خوب من الان از کسی یک هسته سی پی یو میگیرم با وقتی که ۲ هسته میگیرم فرقی نداره؟
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
من وقتی دارم سرور میسازم میتونم تعداد هسته سی پی یو رو مشخص کنم پس اون چی که دارم مشخص میکنم؟
چرا فرق که داره. اما شما سعی کن به همه یک هسته بدی. البته مهم این هستش که هر کسی VPS رو واسه چه کاری بخواد. در اون صورت هم میتونی CPU رو از قسمت Setting واسش بیشتر کنی
در حالت پیشفرض مثلا در مجازی ساز VMware، مجازی ساز میاد یکسری منابع مثل HDD رو بصورت اختصاصی میده و اجزایی مثل RAM و CPU معمولا بصورت Share تعریف می شوند. البته در برخی مجازی ساز ها قابلیت تنظیم حالت وجود داره در برخی خیر...
براتون یک مثال در مورد نحوه این اشتراک میزنم تا قضیه جا بیفته... فرض کنید رم سرور شما 8 گیگ هست و شما 10 تا سرور با رم 1 گیگ تعریف کرده اید. فرض می کنیم 2 تا از این VPS ها هاموش هست، خوب در حالت عادی این سرور ها دقیقا 1 گیگ رو استفاده نمی کنند و مثلا 3 تا از آن ها در حال اسفتاده از 512 مگ از سهم رم خود هستند. پس اینجا کلا 6.5 گیگ استفاده داریم و 1.5 گیگ خالی مونده... اگر اون دو تا VPS رو هم روشن کنید ، بدیهی است که مقداری رم برای استفاده میشه در اختیارشون گذاشت. به این کار میشه Over Sell گفت، یعنی فروش بیش از حد منابع موجود و دلیل هم استفاده کمتر بقیه افراد از منابع واگذار شده هستش و صرفه جویی در هزینه ها. اینکه چطور بفروشید کاملا به شما و کاربران شما بستگی داره ولی به نظر من حداقل برای شروع کار ایا آیتم رو نادیده بگیرید و بسته به فروش تون منابع رو تعیین و خرید کنید. مخصوصا در مورد HDD و RAM ، حال آنکه CPU را می توانید در همین ابتدا کمی ضعیفتر انتخاب کنید و بعد اگر نیاز شد ارتقا دهید.
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)