با دروود
اگر شرکت ها با محدودیت حجمی به فروش نرسانند ودی نمی توانند کسب کنند!
اگر راستبین باشیم سرعت ها بای اینگونه باشد:
256/8=30
512/8=60
این سرعت دریافت یک ارتباط اختصاصی
طبق صراحتی که در قانون وجود داره و در سایت مخابرات هم نوشته شده، شرکتها موظفند اینترنت یک مگابیت نامحدود را با نرخ اشتراک یک به هشت ماهیانه 30000 تومان حدودا ارائه بدن که همین هم براشون روی هر مشترک سه برابر سوده ولی اینجا ایرانه و کسی به سود قانونی قانع نیست.
چند سال پیش سازمان تنظیم مقرارات قانونی را به تصویب رساند که شرکت ها تا بیشنه(حداکثر)مجاز به اشتراک گذاری 1 به 10 هستند!!یعنی اگر ما یک خط 1 مگابیت را خریداری کنیم،در حالت معمولی باید چیزی در حدود 128kb سرعت دریافت داشته باشیم و اگر شرکت بخواهد این قانون را نیز به کار ببندد،در بدترین شرایط سرعت دریافت باید چیزی در حدود 12 13 کیلوبایت باشد!و از نظر قانونی نیز تا این میزان کمتر نشده شما هیچ حقی ندارید.
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

نوشته اصلی توسط
taghikhani
آها. اون فرم درخواست رانژه است. من فکر کردم اینترنتی که خود مخابرات ارائه میده رو میفرمایید.
بهرحال هر مگابیت اینترنت برای یک سرویس دهنده حداکثر ماهیانه 70000 تومان تموم میشه. اونهایی که سرویس نامحدود ارائه میدن با نرخ اشتراک یک به هشت، حدودا ماهیانه 150000 تومان دریافت میکنند. یعنی بابت 70هزار تومان پرداخت، 1میلیون و 200هزار تومان دریافت دارند که سود قابل توجهیه.
حالا شما تصور بفرمایید اینترنت حجمی که نرخ اشتراکش اصلا مشخص نیست و به نظر بنده چیزی بالای یک به پنجاهه، چقدر سود داره که ازش نمیگذرند.
طبق صراحتی که در قانون وجود داره و در سایت مخابرات هم نوشته شده، شرکتها موظفند اینترنت یک مگابیت نامحدود را با نرخ اشتراک یک به هشت ماهیانه 30000 تومان حدودا ارائه بدن که همین هم براشون روی هر مشترک سه برابر سوده ولی اینجا ایرانه و کسی به سود قانونی قانع نیست.
با دروود و احترام
جناب تقی خانی،اگر ممکن است بفرمایید این نشوته شما بر چه اساس می باشد؟و کدام شرکت PAP پهنای بند 1 مگابیت اختصاصی را به مرکز اینترنت ها با هزینه 70 به فروش می رساند؟
من برای نمونه از 2 شرکت ارائه کننده را به شما نشان می دهم:
کد PHP:
http://hamyar.net/Content.asp?ID=1&Ref=1
کد PHP:
http://www.afranet.com/Internet/LeasedLine.aspx
و نیز این تازه هزینه پهنای باند ارائه شده از سمت شرکت PAP می باشد و نه هزینه های مخابراتی،و هزینه های پشتیبانی فنی،امکانات سخت افزاری و...
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------

نوشته اصلی توسط
mohsen1
256که دارم نزدیک 30 هست و انتظار میره حدود 55 تا 60 باشه.
با دروود و احترام
همانگونه که پیشتر هم گفتم،در حالت عادی باید سرعت شما برای یک خط 256=30 کیلوبایت باشد،و اگر بخواهیم قانون سازمان تنظیم مقررات را نیز در نظر بگیریم باید این را بر 10 بخش کنید.