اگه چیزی پیدا کردی که طبق قانون پیش بره تعجب کن بعد بیا تا یه تومار درست کنیم![]()
اگه چیزی پیدا کردی که طبق قانون پیش بره تعجب کن بعد بیا تا یه تومار درست کنیم![]()
حجمي يعني همون پيش پرداخت هزينه سر قبض نمياد اول پولش رو ميريزي
صبانت حجمي داشت
آقا کسی میدونه ریت دانلود 512 مخابرات چنده ؟
256که دارم نزدیک 30 هست و انتظار میره حدود 55 تا 60 باشه.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
ریت دانلود 512 مخابرات 50 تا 60 هست. توی بهترین شرایط هم میرسه به 65 یا 70
256 هم 28 29 به راحتی میده. گاهی جو میگیره ـش تا 40 هم میرسه![]()
وقتی شما قراره وب مستر ها باشید و تحویل نگیرید !! دیگه چی میخوای بشه؟
مردم عادی نمیرن چیزی بگن![]()
البته بعضی جاها مثلا خرم آباد مخابرات adsl نامحدود میده . سرعت بالایی هم داره.128 رو با سرعت 90 ارائه میده و نامحدود.
قابل توجه دوستانی که می گویند شرکت مخابرات در تمامی استان ها سرویس نامحدود داره . به لینک زیر یک نگاهی کنید .
کد:http://www.tcq.ir/web/guest/100
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
با دروود
اگر شرکت ها با محدودیت حجمی به فروش نرسانند ودی نمی توانند کسب کنند!
اگر راستبین باشیم سرعت ها بای اینگونه باشد:
256/8=30
512/8=60
این سرعت دریافت یک ارتباط اختصاصی
چند سال پیش سازمان تنظیم مقرارات قانونی را به تصویب رساند که شرکت ها تا بیشنه(حداکثر)مجاز به اشتراک گذاری 1 به 10 هستند!!یعنی اگر ما یک خط 1 مگابیت را خریداری کنیم،در حالت معمولی باید چیزی در حدود 128kb سرعت دریافت داشته باشیم و اگر شرکت بخواهد این قانون را نیز به کار ببندد،در بدترین شرایط سرعت دریافت باید چیزی در حدود 12 13 کیلوبایت باشد!و از نظر قانونی نیز تا این میزان کمتر نشده شما هیچ حقی ندارید.طبق صراحتی که در قانون وجود داره و در سایت مخابرات هم نوشته شده، شرکتها موظفند اینترنت یک مگابیت نامحدود را با نرخ اشتراک یک به هشت ماهیانه 30000 تومان حدودا ارائه بدن که همین هم براشون روی هر مشترک سه برابر سوده ولی اینجا ایرانه و کسی به سود قانونی قانع نیست.
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
با دروود و احترام
جناب تقی خانی،اگر ممکن است بفرمایید این نشوته شما بر چه اساس می باشد؟و کدام شرکت PAP پهنای بند 1 مگابیت اختصاصی را به مرکز اینترنت ها با هزینه 70 به فروش می رساند؟
من برای نمونه از 2 شرکت ارائه کننده را به شما نشان می دهم:
کد PHP:
http://hamyar.net/Content.asp?ID=1&Ref=1
و نیز این تازه هزینه پهنای باند ارائه شده از سمت شرکت PAP می باشد و نه هزینه های مخابراتی،و هزینه های پشتیبانی فنی،امکانات سخت افزاری و...کد PHP:
http://www.afranet.com/Internet/LeasedLine.aspx
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
با دروود و احترام
همانگونه که پیشتر هم گفتم،در حالت عادی باید سرعت شما برای یک خط 256=30 کیلوبایت باشد،و اگر بخواهیم قانون سازمان تنظیم مقررات را نیز در نظر بگیریم باید این را بر 10 بخش کنید.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
saeed25 عزیز
این عکس که بنده برای شما اسکن کردم را مشاهده کنید . قیمت 1 مگابیت اینترنت در ایران حدود 1 میلیون تومان می باشد .
البته تا انجای که بنده اطلاع دارم اقای تقی خانی در یکی از isp ها در تهران مشغول بودن .
این هم اسکرین شات . سرویس IP همان اینترنت است . (internet protcol)
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)