در زیر هم میتوانیدبعضی از نظرات مشتریان و رضایتمندی از کیفیت سرویسهای این افر را مشاهده کنید
MagicVps با بیش از 2 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
از ایشون 2 تا میکروتیک گرفته بودم 1 ماه پیش کیفیت و پرت تضمین شدست .

نوشته اصلی توسط
HOSSEIN1242000
با سلام خدمت همه دوستان
نزدیک 1 سالی هست مشتری ایشون هستم و 2 تا میکروتیک دارم از کیفیت و سرویس شون بسیار رازی هستم

نوشته اصلی توسط
CmanDesign
ایشون رو تایید میکنم ، باهاشون تبادل کلایبنت داشتیم و راضی بودند همه .. به علاوه سرور هاشون در سینگل هاپ هست و اصلا نیاز به تعریف نداره ..
فقط یه نکته »
فکر میکنم این رمش 2 باشه اشتباه زدید گویا ..

نوشته اصلی توسط
jamy
من 2 ساله با ایشون کار میکنم سرویس هاشون فوقالاده است

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
هم خودشون هم سرویساشون تایید میشن بیشتر سرویساشون : دی

نوشته اصلی توسط
sh6560
من 2 سال از ایشون سرور می گیرم و خیلی راضی هستم. پشتیبانیشون هم عالی هست. هرکسی شک و شبه ای داره. این آی دی منه.
s_hamed_16101660@yahoo.co.uk کاملاً راهنمایشون می کنم.

نوشته اصلی توسط
SazgarWeb
سروراتون واقعا حرف نداره من قبلا برای کسی ازشن سرور گرفتم و تضمین میکنم هم پشتیبانیشون رو هم کیفیت سرویسشون رو ...
امیدوارم موفق باشید ... همیشه و همه جا

نوشته اصلی توسط
Fracture
بیشتر یوزرهای MajicVPS معمولا برای چند سال با ایشون هستند! امکان نداره کسی از کیفیت کار ایشون بتونه ایرادی بگیره

نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
من دوتا vps گرفتم کیفیت بسیار خوبه!
پشتیبانی بسیار عالی.
مهم ترین نکته برخوردی هست که پشیبانی دارد و من در این سایت فقط چندتا از این مورد پشتیبانی دیدم.

نوشته اصلی توسط
Leopard
دوستان منم این سرویس رو گرفتم از همه لحاظ تایید میشه . عالی بود .
مرسی .

نوشته اصلی توسط
shahab_ksh
ممنون سرور پرسرعت و خوبیه . در این آفر ویندوز هارد 10 گیگه؟
که خود ویندوز 7 گیگ گرفته یه توضیح به بچه ها میدین اگه بخایم افزایش بدیم چه پلان ها و هزینه های دیگه ای دارین؟

نوشته اصلی توسط
omco
کیفیت کار ایشون تائید میشه
من که خیلی راضیم!

نوشته اصلی توسط
m@fia
من یک ماهی هست از ایشون سرور گرفتم
و می تونم بگم واقعا راضی ام
من به اشون گفتم یک برنامه ای را نصب کنن برام
که بعد از نصب من فهمیدم اون برنامه با یکی از برنامه های دیگه من مشکل ایجاد می کنه
ایشون لطف کردن به صورت رایگان بهم یک سرور دیگه دادن تا اون را کانفیگ کنم و بعد در ظرف چند دقیقه ای پی را منتقل کردند
تا الان سرور داون نبوده سرعت هم واقعا راضی کننده است
من اونقدر فایل دانلود نمی کنم ولی از
sourceforge
میانگین
41MBps
دانلود می کنه
ممنونم از خدماتشون

نوشته اصلی توسط
dm800pvr
عرضی داشتم خدمت کاربران اینجا،
من از سرویس های ایشون و مخصوصاً ساپورت بی دریغشون واقعا تشکر میکنم و نه تنها به یوزرهای اینجا بلکه به چند نفر دیگه هم سرویس هاشونو که از لحاظ پینگ،مانیتورینگ،آپتایم و ساپورت فوق العادست پیشنهاد میکنم و خواهم کرد
ایشون واقعا تایید میشن
فقط عجیبم میاد چقدر دیر ایشونو پیدا کردم!!

نوشته اصلی توسط
m_mahmoudi
اقا واقعا ممنونم
دوستان من نه MagicVps.Com را می شناسم و نه تا حالا معامله ای با ایشون داشتم ولی واقعا دستش درد نکنه
بنده سرور دیروز سفارش دادم تا دیشب ساعت 3 این آقا داده بهم تحویل
واقعا راضی هستم و از خدماتش تشکر می کنم
راستی هر گردی گردو نمی شه

نوشته اصلی توسط
reza2reza
در کیفیت و رضایت از ایشون که شکی نیست دوست من،همه تاییدشون کردن
اتفاقا بنده هم سرور سفارش دادم که ایشالله به زودی آمادش میکنن

نوشته اصلی توسط
r3z4
من حدودا 20 روز میشه ازشون وی پی اس دارم
و بعد از 20 روز تست دارم نظرم رو مینویسم که کاملا راضی هستم
من از 8 نفر دیگه فروشنده خوب تو اینجا وی پی اس دارم و از ایشون هم برای تست گرفتم و الان میبینم که حرفهایی که زدن راجع به کیفیت و استیبل بودن وی پی اس ها کاملا درست در اومده
تشکر میکنم

نوشته اصلی توسط
par30pix-ir
با سلام
نیاز به شش سرور دارم
برای تست لطفا" شماره کارت (سامان-ملت) محبت بفرمایید تا هرینه یک سرور برای تست ارسال بشه .
با تشکر

نوشته اصلی توسط
par30pix-ir
با تشکر از حسن برخورد خوبتون
واقعا" ار سفارشم راضی هستم
انشا... بقیه سرور ها را نیز دونه دونه انتقال میدهم به سرور شما
امیدوارم سربلند و پاینده باشید

نوشته اصلی توسط
naserkhan
صرفا جهت اطلاع:
سرعت پرتش عالی
قیمتش نسبت به کیفیتش بسیار خوب هست
پشتیبانی حرفی برای گفتن نداره آی دی یاهو ندارن اما با شماره موبایلش وقتی تماس میگیره یا تو این فروم پخ میکنی همیشه جواب میدن حتی اگه مشکل پیش اومده به ایشون ربطی نداشت!
اوناییک به دنبال یه سرور خوب و با سرعت خوب هستن حتما از ایشون خرید کنند پشیمون نمیشن 99.9%
موفق باشید.

نوشته اصلی توسط
X2Maxer
من از ایشون سرویس دارم واقعا پشتیبانی عالی دارند !
از اینکه تونستیم سرویس با کیفیتی در اختیار دوستان قرار بدهیم که همه دوستان از سرویسها راضی باشن مایه خوشحالی و اینو یک وظیفه دونستیم و
سعی بر این هست که تا جایی که امکان داره سروریسها اینشالله همیشه با کیفیت خوب و اپ تایم بالا باشند
از لطف همه دوستان سپاسگزاریم
خوشحال میشم دیگر دوستانی هم که سرور از ما تهیه کردن نظرشون در مورد کیفت و اپ تایم سرورها همچنین نحوه برخورد و پاسخ گویی به مشتریان بیان کنند
موفق باشید