دو دی ان اس اختصاصی بر روی دامنه sazweb.info به آدرسهای ns1.sazweb.info و ns2.sazweb.info تعریف شدهاند که هر دو به آی پی 74.82.172.87 اشاره میکنند.
دامنه را من ثبت کردهام و زحمت هاست را دوست دیگری کشیدهاند. لطفا چک بفرمایید ببینید مشکل از کجاست. در صورت نیاز هر گونه اطلاعات ارايه خواهد شد.
پن: بنده خودم دلیلش رو میدونم، برای اثبات به کس دیگهای میخوام.
ویرایش توسط ehsanx : August 18th, 2011 در ساعت 20:27
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI) کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
پاسخ : مسابقه با جایزه - راهاندازی دی ان اس اختصاصی
بله دقیقا
دی ان اسهای دامنه بر روی ns1.sazweb.info و ns2.sazweb.info ست شده است.
یک مقدار در اطلاعات دامنه و دی ان اسهای آن بررسی بفرمایید ببینید مشکل از سرویس دهنده هاست است یا سرویس دهنده دامنه.
ببینید دقیقا «کرم» از چه کسی است!
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
Missing nameservers reported by parent FAIL: The following nameservers are listed at your nameservers as nameservers for your domain, but are not listed at the parent nameservers (see RFC2181 5.4.1). You need to make sure that these nameservers are working.If they are not working ok, you may have problems! ns1.fanafzar.net ns2.fanafzar.net Missing nameservers reported by your nameservers ERROR: One or more of the nameservers listed at the parent servers are not listed as NS records at your nameservers. The problem NS records are: ns1.sazweb.info ns2.sazweb.info
This is listed as an ERROR because there are some cases where nasty problems can occur (if the TTLs vary from the NS records at the root servers and the NS records point to your own domain, for example).
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
یعنی چی ؟! دیگه اینجوریشو ندیده بودیم
برای ساخت دی ان اس و ست کردن روی هاست چند کار نیازه
-ست کردن دامنه بر روی دی ان اس ها
-ساخت child name server با آی پی ، در پنل دامنه
-ست دی ان اس ها ، در سرور
-ساخت A record دی ان اس ها با آی پی ، در سرور
نوشته اصلی توسط m3hdi
یعنی چی ؟! دیگه اینجوریشو ندیده بودیم
برای ساخت دی ان اس و ست کردن روی هاست چند کار نیازه
-ست کردن دامنه بر روی دی ان اس ها
-ساخت child name server با آی پی ، در پنل دامنه
-ست دی ان اس ها ، در سرور
-ساخت A record دی ان اس ها با آی پی ، در سرور
دوست عزیز داستان همینه دیگه. اون بنده خدایی که سرویس هاست رو میده هیچ کدوم از کارهایی رو که باید بکنه، نکرده! و مشتری و تحریک کرده که تقصیر کسی هست که دامنه رو ثبت کرده. هر آدم نیمه حرفهای هم میدونه که در ان اسهای سمت دامنه درست ست شدند و معلوم نیست چرا سرویسدهنده هاست دی ان اس های سمت هاست رو روی ns1 و ns2 دامنه fanafzar (که متعلق به بنده هست) قرار داده!
یه query ساده هم اینونشون میده.
(شل لینوکس)
nslookup
set ty=any
sazweb.info
خروجی اینو ببینید. دی ان اسهای روی هاست غلط ست شدند.
یکی نیست یگه آدم ناحسابی چرا وقتی سواد درست و حسابی نداری، کار میکنی؟ تازه دو قورت و نیمش هم باقیه!
من این پست رو زدم که حرفهای های این فروم تایید کنند که دیگه کانفیگ کردن دی ان اس سمت هاست وظیفه من نیست!
خوشحال میشم کسی مشکلی از تعریفهای سمت دامنه کشف کنه.
ویرایش توسط ehsanx : August 18th, 2011 در ساعت 21:16
با سلام
برید داخل سی پنل قسمت dns zone بعد اونجا هم دی ان اس های دیفالت هاست رو از ns1.fanafzar.net و ns2.fanafzar.net به ns1.sazweb.info و ns2.sazweb.info تغییر بدید. مشکل بلافاصله حل می شه ضمن اینکه اگر گزینه تغییر در سی پنل نبود در whm هست
نوشته اصلی توسط lahijsoft
با سلام
برید داخل سی پنل قسمت dns zone بعد اونجا هم دی ان اس های دیفالت هاست رو از ns1.fanafzar.net و ns2.fanafzar.net به ns1.sazweb.info و ns2.sazweb.info تغییر بدید. مشکل بلافاصله حل می شه ضمن اینکه اگر گزینه تغییر در سی پنل نبود در whm هست
خدا پدرت رو بیامرزه! من هم همینو میگم. من دومین رو برای مشتری ثبت کردم. ایشون هاست رو از جای دیگه گرفتن! شما بفرمائید انجام این تنظیمات در whm وظیفه من هست؟ اصلا مگه من به پنل هاست ایشون دسترسی دارم؟ (تنظیمات سمت دامنه رو انجام دادم)
بعد از چندین بار نامه نگاری و توضیح این مطلب که این کار از دست من برنمیاد و شما باید یقه صاحب هاست رو بگیرید، یک هفتهای از ایشون خبری نبود.
این بخشی از آخرین پیغام خصوصی است که به مشتری زدم:
... شما بایستی (اگر خودتان دسترسی ندارید) از کسی که به شما سرویس هاست میده بخواهید که تعریف دی ان اس اختصاصی رو براتون انجام بده. بنده به شما تضمین میدم که تعریف دی ان اسهای شما در سمت سرور به طور کاملا صحیح انجام شده و هر دو دی ان اس به آی پی 74.82.172.87 اشاره میکنند. بقیه کار به عهده کسی است که به 74.82.172.87 دسترسی داشته باشد...
دیروز ناگهان دیدم که ایشون این تاپیک رو زدند: صاحب دامنه کیه
نفر دوم (احتمالا) همون آقای بیسوارد پردعای صاحب هاستینگ هست که با یه وی پی اس و چند تا برنامه نال شده، مدعی شده و بلافاصله به بنده تهمت د.ز.د.ی زده! (د.ز.د.ی دامنه ای که نهایتا دو هفته است ثبت شده، پنلش دست کاربره و به خاطر بیسوادی صاحب سرور برای یک دومین ساده، بنده چندین بار توضیح دادم که مشکل از کجاست، حتی یک بار نشده که جوابشون چند ساعت تاخیر داشته باشه!)
البته از ایشون توقع ادب بیشتری نمیرفت: http://www.webhostingtalk.ir/f177/27906/index2.html
برخوردش رو با دوستان با شخصیت فروم، به خاطر چند تا سوال ساده و منطقی ببینید!
«کاش زودتر مدرسهها باز میشد (یه کم) از دست این جوجه ادمینها راحت میشدیم.»
القصه، وقتی دیدم که هب هیچ صراطی مستقیم نیستند، گفتم بیام و این تاپیک رو بزنم تا معلوم بشه که حق با کی هست.
از همه دوستانی که اینجا رو خوندن (و شاید تعجب کردند از مسخرگی این سوال!) و همه اونهایی که منت گذاشتن و جواب دادن، تشکر میکنم.
شاد باشید.
ویرایش توسط ehsanx : August 19th, 2011 در ساعت 11:21
نوشته اصلی توسط ehsanx
خدا پدرت رو بیامرزه! من هم همینو میگم. من دومین رو برای مشتری ثبت کردم. ایشون هاست رو از جای دیگه گرفتن! شما بفرمائید انجام این تنظیمات در whm وظیفه من هست؟ اصلا مگه من به پنل هاست ایشون دسترسی دارم؟ (تنظیمات سمت دامنه رو انجام دادم)
بعد از چندین بار نامه نگاری و توضیح این مطلب که این کار از دست من برنمیاد و شما باید یقه صاحب هاست رو بگیرید، یک هفتهای از ایشون خبری نبود.
نفر دوم (احتمالا) همون آقای بیسوارد پردعای صاحب هاستینگ هست که با یه وی پی اس و چند تا برنامه نال شده، مدعی شده و بلافاصله به بنده تهمت د.ز.د.ی زده! (د.ز.د.ی دامنه ای که نهایتا دو هفته است ثبت شده، پنلش دست کاربره و به خاطر بیسوادی صاحب سرور برای یک دومین ساده، بنده چندین بار توضیح دادم که مشکل از کجاست، حتی یک بار نشده که جوابشون چند ساعت تاخیر داشته باشه!)
البته از ایشون توقع ادب بیشتری نمیرفت: http://www.webhostingtalk.ir/f177/27906/index2.html
القصه، وقتی دیدم که هب هیچ صراطی مستقیم نیستند، گفتم بیام و این تاپیک رو بزنم تا معلوم بشه که حق با کی هست.
از همه دوستانی که اینجا رو خوندن (و شاید تعجب کردند از مسخرگی این سوال!) و همه اونهایی که منت گذاشتن و جواب دادن، تشکر میکنم.
شاد باشید.
سلام عیدتون مبارک
به جای این که صغری و کبری بچینید این مشکل را حل کنید
لطف کنید عکس را ببینید
بابا مدیریت هاست می گه اشکال از دامنه هست شما هم می گید اشکال از هاسته
من موندم کی درست می گه
بابا چرا فکر مردم نیستید
چرا فقط به فکر این هستید که بگن حرف شما درسته
خدایی ببینید چند تاپیک و چند لینک را توی هم قاطی کردید
اصلا ربطی هم به دامنه دارند
بابا من می گم بی سوادم علم ندارم ادعا ندارم هر چیزی هم هر کس بگه که ببینم درست می گه می پذیرم
تو به من لینک نشون می دی که اون دامنه کجا درسته
هاست هم نشون می ده که دی ان اس اشکال داره
نکنید به خدا خوبیت نداره
من گفتم اون دامنه را نمی خوام الان هم نمی خوام ولی نمی شه دامنه را حذف کرد من جایی دیگه بگیرم
خدا خوشش نمی یاد
سلام به دوستان گرامی بله لطفا در این مورد راهنمایی فرمایید تا مشکل حل بشه نه خودتون رو بیگناه جلوه بدید من ریسلر که ایجاد میخوام کنم عکس بالا رو نشون میده و دوستی هم که به موارد تنظیم دامنه بر روی سرویس اشاره کردند را به ترتیب انجام دادم مشکل حل نشد حالا مشکل رو چه طور میشه برطرف کرد ؟
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
نوشته اصلی توسط ehsanx
شاد باشید.
راستی ما بیسواد شما مهندس اگه بلدی مشکل رو بگو تا یاد بگیریم