-
July 31st, 2011, 19:40
ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
با عرض درود به پیشگاه کلیه کاربران گرامی
" فروش ویژه و فوق العاده سرور مجازی با قیمت خیره کننده تنها به مناسب حلول ماه مبارک رمضان "
رم: 1گیگ DDR3
پورت: 1 گیگ اختصاصی
پهنای باند: نامحدود
هارد: 10 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 14500 ... ار ماههای بعد 19500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 14000
رم 1/5 گیگ DDR3
پورت: 1گیگ اختصاصی
هارد: 15 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 19500 ... ار ماههای بعد 24500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 19000
رم 2 گیگ DDR3
پورت: 1گیگ اختصاصی
هارد: 20 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 23500 ... ار ماههای بعد 28500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 23000
" آفر ویژه: همراه با نصب رایگان و کانفیگ اکانتینگ "
00) سرورهای فوق از کشور امریکا واقع در واشنگتن دی سی میباشد.
01) کلیه سرورهای فوق دارای پورت 1 گیگ میباشند.
02) پهنای باند ارائه شده برای هریک از سرورها بصورت نامحدود پیشفرض میباشد.
03) مجازی سازی شده با ورژن 4 Vmware Esxi
04) سرورها برخلاف قیمت بسیار پائین دارای سرعت دانلود و آپلود بسیار خوب و مناسب اختصاصی میباشند.
05) بازگشت پول تا چهار روز در صورت نارضایتی به مشتری تضمین شده است.
06) سرورهای فوق را میتوان با کمال آسودگی برای اکانتینگ استفاده نمود.
07) نصب هریک از سیستم عامل ها رایگـــان میباشد. کلیه سیستم عامل های Win/Linux/Mikrotik V1.V2.V3
08) سرورهای فوق را میتوان برای استفاده از تورنت استفاده نمود. جاست سرور مشکلی در استفاده از سرورها برای تورنت نخواهد داشت.
موارد انتخابی:
هر آی پی اضافه: 2 هزارتومان
هر 100 گیگ هارد اضافه: 20 هزار تومان
»»برای سفارش در همین تاپیک پیام داده تا ترتیب سفارش شما داده شود««
آیدی یاهـــو: info.justserver
شمــاره تماس: 09353271114
ویرایش توسط Doublex : August 1st, 2011 در ساعت 17:06
-
تعداد تشکر ها ازDoublex به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2011 19:40
# ADS
-
August 18th, 2011, 18:11
پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
امکان داره فضای بیشتری هم به سرویستون اضافه کنید؟
-
-
August 18th, 2011, 18:37
پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
اقای 0060
تا دیروز شما یک پستی فرستادی امروز چی شد پول ها بهت داده ما چکار کنیم به ما یک ترفندی بگید که پول خودم را بدست بیارم

نوشته اصلی توسط
0060
ببخشید من دخالت میکنم من تازه سرورو از این اقا گرفتم اگه مدرکی دارید قرار بدید همه ببینن اگه هم ندارید ......
بعد اگرتا 2 روز دیگه پول خودم را جات سرور نداد
برات ثابت می کنم
-
-
August 18th, 2011, 18:41
ما چه چیزی توی سایتمون گذاشتیم که متعلق به مردم هست ؟؟ بحث رو منحرف نکن لطفا . آدرس سایت این هست همه برن و نگاه کنن ببینن چه چیزی متعلق به مردم رو ما گذاشتیم توی سایت deyDL.com دی دانلود
صحبت از ماه عزیز و این حرف ها هم نکن . گفته بودی میهن دانلود از خودت سرویس گرفته ( تاپیکش هست ) . بعدش گفتی نویسنده بودی اونجا . مدیر میهن دانلود گفت اصلا تو رو نمی شناسه .
ما از شما پول طلب داریم آقای عسگری . به شما پول دادیم بابت سرور اما سرویسی دریافت نکردیم . آیا منکر این قضیه هستید بعد از یک ماه بی محلی توهین آمیز ؟؟
خدا شاهده توی این یک ماه هرکی بود دادش در می اومد اما ما از گل نازک تر نگفتیم بهشون . از تمامی تیکتها بک آپ گرفته شده و خودشون هم می دونن .
وقتی میگیم پول ما رو بدید میگین دیتا سنتر از شما پول می خواد و این دو موضوع کاملا بی ربط رو با هم مرتبط می دونین ؟
اسناد و مدارکش رو هم ارائه دادیم بهتون و خودتون خوب می دونید که حرف حق می زنیم . اگر هم مایل باشید می تونیم همینجا به صورت عمومی پابلیک کنیم ( گرچه شما منو میشناسین و قلبا مایل به این کار نیستم )
-
تعداد تشکر ها ازhaakem به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2011, 19:29
سوال دارم ازجات سرور یا اقای حامدعسکری کی پول من را پس میدی
-
-
August 18th, 2011, 20:13
از مدیران محترم در خواست میشه که لطفا رسیدگی کنید
-
-
August 18th, 2011, 22:39
خود مدیران بزرگوار این فروم هم کلاهبرداری این آقا براشون محرز هست . دقیقا نوشته بود از مشتریان به نام ما سایت های میهن دانلود و وطن دانلود هستند
و به این اسم سرورهای بی کیفیتشون رو به مردم می داد .
از این گذشته این شخص پول ما رو هم بردن و سرویسی به ما ارائه ندادن از یک ماه پیش تا الان و شدیدا بی مسولیت هستن .
-
-
August 18th, 2011, 23:54
خوب دوست عزیز به مدیران هم گزارش دادید؟
-
-
August 19th, 2011, 00:26

نوشته اصلی توسط
kevin_n
خوب دوست عزیز به مدیران هم گزارش دادید؟
1000 برار گفتیم
-
-
August 19th, 2011, 00:28
جوابشون چی بود؟
شاید سندی واسه اثبات نداشتید اگر رسیدگی نکردن
-
-
August 19th, 2011, 00:34
دوست عزیزم ما به اندازه ی کافی . حتی بیشتر از حد کافی سند داریم . من به شخصه جهت شکایت مدرک جمع کردم .
مدیران عزیز و بزرگوار فروم بهتر از ما و شما در جریان مشکلاتی که این آقا درست کرده هستند و دروغ گویی این شخص اثبات شده هست برای مدیران محترم .
-