اگر فایل دیتا بیس به شکل .sql دارید دیتابیس خالی را در دایرکت ادمین ساخته و فایل را ریستور کنید برای این کار بهتر است از mysqldumper استفاده کنید یا اگر به ssh دسترسی دارید ار شاخه /var/lib/mysql دیتابیس را کپی و در سرور جدید قرار دهید
اگر فایل دیتا بیس به شکل .sql دارید دیتابیس خالی را در دایرکت ادمین ساخته و فایل را ریستور کنید برای این کار بهتر است از mysqldumper استفاده کنید یا اگر به ssh دسترسی دارید ار شاخه /var/lib/mysql دیتابیس را کپی و در سرور جدید قرار دهید
توضيح كامل بديد
من كه نگرفتم چي ميگيد
اگه ميتونيد و همون طور كه وحيد گفت فول بك آپ بگير بديه مدير سرور برات ريستور كنه
????
دوستان گلم
من یه عکس از بخش دیتابیس گرفتم خدمتتون اگه میشه دقیقا" بگید چه جوری ریستور کنم از قسمت بروز میزنم که ارور میده Could not execute your request
اینو ببینید در ضمن قبلا" رو سی پنل بودم ولی الان رو دایرکت ادمین هستم]
لینک عکس رو گذاشتنم تا نظم تاپیک بهم نخوره
http://refigh.parsaspace.com/untitled.GIF
ویرایش توسط ermia : August 22nd, 2008 در ساعت 19:32
من فکر میکنم شما باید یک دیتابیس بسازید و آن بکآپ که دارین را داخل دیتابیس جدید دایرکت ریستو یا import نمایید
سلام دادام اینکارو از پی اچ پی مای ادمین میتونم انجام بدم درسته ؟
و یه سوال دیگه اینکی با چه فرمتی دیتابیس رو اکسپورت کنم که بعدا" اینجا امپورت کنم مرسی
سلام زیاد به خودت سخت نگیر
به یاهو من پی ام بده تا برات درست کنم
نه درست میگی چی شدهمنم موندم توش چیه موضوع
حالا دوست داشتی پی ام بده تا برات درست کنم یا اصلا ببنم چیه موضوع بگم خودت درست کنی
با فرمت .sql باید اکسپرت کنی که بعدا بتونی ایمپورت کنی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)