-
August 18th, 2011, 03:26
عضو دائم
صاحب دامنه کیه
سلام عزیزان من ده روز پیش اینجا دنبال یه هاست خوب می گشتم متاسفانه ا یه نفر آشنا شدم که قرار بود به ماهاست بده من فرداش به مشتری هام گفتم داریم انتقال می دیم و می ریم روی پلسک چندتا از مشتری های من گفتند اگر می خوای بری روی پلسک ما خودمون هاست می گیریم و از پلس با اون دردسرهاش خسته ایم منم به شخص گفتم آقا شرمنده هاست شما را نمی خوایم مشتری هام ناراضی هستند . ولی دامنه ای که سفارشش را دادم ثبت کنید و منم همون لحظه پول دامنه را واریز کردم
حالا این دامنه توی این ده روز آرام وقرار نداره از این سرور به اون سرور برای خودش می گرده یه لحظه توی البرزهاستینگه یه لحظه توی مایاهاست یه لحظه هم جاای هست که ما هاست گرفتیم من موندم چرا آی پی این دامنه هر لحظه به یه جا داره حرکت می کنه این شخص آبروی منو پیش مشتریانم برده چون تمام سایت ها را با دی ان اس اون دامنه تنظیم کرده بودم و مجبور شدم دامنه ای دیگر بگیرم
حالا شما به نظرتون با این فرد چکار باید کرد طبق جرایم رایانه ای می تونم برخورد کنم ولی یه دامنه ارزشش را نداره
آیا این شخص کلاهبردار هست یا نه
آیا دامنه حق من هست یا نه
نام شخص هم نمی برم و یا نام شرکتش را تا به آبرو و حیثیتش لطمه وارد نشه فقط می خوام بدونه که اگر کسی جای من بود خیلی بد تا می کرد اون دامنه هم برای خودش
ویرایش توسط sazsaz : August 18th, 2011 در ساعت 03:28
-
تعداد تشکر ها از sazsaz به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2011 03:26
# ADS
-
August 18th, 2011, 03:35
عضو جدید
پاسخ : صاحب دامنه کیه
بله خیلی از دوستان که دامنه میفروشند پنل دامنه را به صاحب دامنه نمیدهند و هر جور که دوست دارند با این دامنه برخورد میکنند و در اصل دامنه به نام و ایمیل انها ثبت شده و اگر هم بخاطر موضوعی از شما دلخور باشند مثلا (برگرداندن سرویس) شاید از مزاحمت برای سایت شما خوشحال میشوند.
در اصل این فرد باید پنل دامنه شما را به شما ارائه دهد در غیر این صورت میتوان اسم این کار را د*دی نامید.
به زودی با قدرتی بیشتر در خدمت شما خواهیم بود.
-
تعداد تشکر ها از WEBSTAR به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2011, 03:47
عضو دائم
نام دومین رو بگید شاید من یا بقیه دوستان بتونیم کمکتون کنیم
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
August 18th, 2011, 03:52
عضو دائم
نام شخص هم نمی برم و یا نام شرکتش را تا به آبرو و حیثیتش لطمه وارد نشه فقط می خوام بدونه که اگر کسی جای من بود خیلی بد تا می کرد اون دامنه هم برای خودش
چون به نام خودشه کار درستی نیست من فقط می خوام مودب بشه و بدونه این کار کلاهبرداریه
-
-
August 18th, 2011, 04:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sazsaz
چون به نام خودشه کار درستی نیست من فقط می خوام مودب بشه و بدونه این کار کلاهبرداریه
خوب پیغام خصوصی بزنید
همینجوری که نمیشه تاپیک باز کنید و بگید اینجوری شده
هدف ازین تاپیک چیه ؟ تهدید فروشنده ؟ معرفی فروشنده ؟ هشدار به دوستان ؟ داستان ؟ خاطره ؟
شما نه اسم دومین رو میگید و نه نام فروشنده ، مثل این هست که اومدین اینجا یه قصه یا خاطره تعریف کردین
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها ازrn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2011, 04:14
عضو دائم
شاید برای شما قصه باشه ولی عزیز دلم نزدیک به 40 سایت 10 روز خوابید
-
-
August 18th, 2011, 09:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sazsaz
با توجه به اینکه اسم پلسک رو آوردید، شک کردم که شاید منظور شما من باشم، اگر اینطور هست، لطف کنید و خودتون اسم دامین رو بنویسید تا بقیه دوستان چک کنند.
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
-
-
August 18th, 2011, 10:05
عضو دائم
پس چرا تاپیک زدی؟ نه اسم دامنه رو میگی نه رسم طرف رو! بعد میخوای بحث کنی؟!
به قول یکی از بروبچ ندیده خاطرخواه کردی رفتی پشت پرده!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2011, 13:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
WEBSTAR
بله خیلی از دوستان که دامنه میفروشند پنل دامنه را به صاحب دامنه نمیدهند و هر جور که دوست دارند با این دامنه برخورد میکنند و در اصل دامنه به نام و ایمیل انها ثبت شده و اگر هم بخاطر موضوعی از شما دلخور باشند مثلا (برگرداندن سرویس) شاید از مزاحمت برای سایت شما خوشحال میشوند.
در اصل این فرد باید پنل دامنه شما را به شما ارائه دهد در غیر این صورت میتوان اسم این کار را د*دی نامید.
و البته گاهی اوقات هم بیسوادی آدمها باعث میشود که از پس انجام سادهترین وظایفشان هم برنیایند و به دیگران تهمت بزنند.
بیسوادی بد دردی است!
کجاست صاحب این تاپیک؟
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
-
-
August 18th, 2011, 15:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ehsanx
و البته گاهی اوقات هم بیسوادی آدمها باعث میشود که از پس انجام سادهترین وظایفشان هم برنیایند و به دیگران تهمت بزنند.
بیسوادی بد دردی است!
کجاست صاحب این تاپیک؟
جناب آقای باسواد و فیلسوف یعنی حرف من اشتباه است و حرف شما که جز چرند چیزی نیست صحیح است اینجوری که داری خودتو نشون میدی دوستان بهت شک میکنند.
بله مثل اینکه خیلی هم عجله داره دنبال صاحب تاپیک میگرده
به زودی با قدرتی بیشتر در خدمت شما خواهیم بود.
-