سلام عزیزان من ده روز پیش اینجا دنبال یه هاست خوب می گشتم متاسفانه ا یه نفر آشنا شدم که قرار بود به ماهاست بده من فرداش به مشتری هام گفتم داریم انتقال می دیم و می ریم روی پلسک چندتا از مشتری های من گفتند اگر می خوای بری روی پلسک ما خودمون هاست می گیریم و از پلس با اون دردسرهاش خسته ایم منم به شخص گفتم آقا شرمنده هاست شما را نمی خوایم مشتری هام ناراضی هستند . ولی دامنه ای که سفارشش را دادم ثبت کنید و منم همون لحظه پول دامنه را واریز کردم
حالا این دامنه توی این ده روز آرام وقرار نداره از این سرور به اون سرور برای خودش می گرده یه لحظه توی البرزهاستینگه یه لحظه توی مایاهاست یه لحظه هم جاای هست که ما هاست گرفتیم من موندم چرا آی پی این دامنه هر لحظه به یه جا داره حرکت می کنه این شخص آبروی منو پیش مشتریانم برده چون تمام سایت ها را با دی ان اس اون دامنه تنظیم کرده بودم و مجبور شدم دامنه ای دیگر بگیرم
حالا شما به نظرتون با این فرد چکار باید کرد طبق جرایم رایانه ای می تونم برخورد کنم ولی یه دامنه ارزشش را نداره
آیا این شخص کلاهبردار هست یا نه
آیا دامنه حق من هست یا نه
نام شخص هم نمی برم و یا نام شرکتش را تا به آبرو و حیثیتش لطمه وارد نشه فقط می خوام بدونه که اگر کسی جای من بود خیلی بد تا می کرد اون دامنه هم برای خودش