از افراد حرفه ای ، انتظار ایده های حرفه ای هم هست !
ایده جالبی هست جناب شاهری . و این احساس مسئولیت شما در قبال مشتری قابل تحسین هست
راه اندازی اتحادیه عملا فکر نمیکنم امکان داشته باشه .
پس قرار داد واحدی هم لزومی نداره که وجود داشته باشه .
چون مطمئنا اختلاف نظر بوجود خواهد آمد . ( شاید من بخوام آزادی عمل بیشتری به کاربر بدم و شما مخالف آن باشید )
اگر بتونید در تعرفه ها با هم به توافق برسید یکی از شاهکار های تاریخ بشریت رو انجام دادید .
اما اگر قصد تهیه یک قرار داد دارید که هم از نظر قانونی توجیه کنه که مشتری خریدی از شما انجام داده و هم شما رسما مشتری رو ملزم به پیروی از قوانین خود دارید یک پیشنهاد دارم :
شما قوانین را در پرتال خدماتی خودتون درج میکنید . ( هرکس مستقلا و به دلخواه خودش ، کاملا آزاد ) مشتری پس از دیدن آن اقدام به سفارش خواهد کرد .
قوانین هم 2بخش داره : تعهدات مشتری به شما و تعهدات شما به مشتری
* عرض کردم در سایت خودتون چون که ممکن است قوانین حجم زیادی از برگه را در صورت چاپ اشغال کند .
و طی یک فاکتور ( این فاکتوری که عرض کردم کارقرار داد رو هم براتون انجام میده ) که مشخصات سرور و یا خدمات اراده شده در آن درج شده است به مشتری ارائه خواهد شد .
مشتری جهت دریافت خدمات ملزم به امضا و نوشتن متنی با این مضمون که' تمامی قوانین شرح داده شده را قبول دارم '
است .
*بدیهی است یک نسخه از قوانین هم در یک برگه جداگانه به کاربر ارائه شود .
مفاد و یا تبصره های مورد نیاز را خودتون بهتر از من میتونید اضافه کنید .
اطلاعات شرکت ، نام شخص سرویس دهنده هم از مهمترین موارد درج شده در این فاکتور هست.
فاکتور هم در صورت عدم امکان مراجعه حضوری طی 2 مرحله فکس رد و بدل خواهد شد .
نتیجه اخلاقی : هرکدومتون برید یک فاکتور و یک برگه که در آن مفاد قراردادتون نوشته خواهد شد آماده کنید .
این کار هم این امتیاز رو به شما میده که بهتر کاربر رو مدیریت کنید ، و هم کاربر در صورت عدم رضایت و یا عمل نکردن شما به قرارداد شما رو مورد پیگیری قضایی قرار بده )
در کل این پست رو در حد یک پیشنهاد ارائه کردم .
آرزوی موفقیت برای همه ی شما دارم.
به خصوص شاهری عزیز .