نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 101

موضوع: تهیه قرارداد سرور مجازی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

پیش فرض پاسخ : تهیه قرارداد سرور مجازی

از افراد حرفه ای ، انتظار ایده های حرفه ای هم هست !
    ایده جالبی هست جناب شاهری . و این احساس مسئولیت شما در قبال مشتری قابل تحسین هست

راه اندازی اتحادیه عملا فکر نمیکنم امکان داشته باشه .
    پس قرار داد واحدی هم لزومی نداره که وجود داشته باشه .
    چون مطمئنا اختلاف نظر بوجود خواهد آمد . ( شاید من بخوام آزادی عمل بیشتری به کاربر بدم و شما مخالف آن باشید )
    اگر بتونید در تعرفه ها با هم به توافق برسید یکی از شاهکار های تاریخ بشریت رو انجام دادید .

اما اگر قصد تهیه یک قرار داد دارید که هم از نظر قانونی توجیه کنه که مشتری خریدی از شما انجام داده و هم شما رسما مشتری رو ملزم به پیروی از قوانین خود دارید یک پیشنهاد دارم :

شما قوانین را در پرتال خدماتی خودتون درج میکنید . ( هرکس مستقلا و به دلخواه خودش ، کاملا آزاد ) مشتری پس از دیدن آن اقدام به سفارش خواهد کرد .
    قوانین هم 2بخش داره : تعهدات مشتری به شما و تعهدات شما به مشتری
    * عرض کردم در سایت خودتون چون که ممکن است قوانین حجم زیادی از برگه را در صورت چاپ اشغال کند .

و طی یک فاکتور ( این فاکتوری که عرض کردم کارقرار داد رو هم براتون انجام میده ) که مشخصات سرور و یا خدمات اراده شده در آن درج شده است به مشتری ارائه خواهد شد .
    مشتری جهت دریافت خدمات ملزم به امضا و نوشتن متنی با این مضمون که' تمامی قوانین شرح داده شده را قبول دارم '
    است .
    *بدیهی است یک نسخه از قوانین هم در یک برگه جداگانه به کاربر ارائه شود .

مفاد و یا تبصره های مورد نیاز را خودتون بهتر از من میتونید اضافه کنید .
    اطلاعات شرکت ، نام شخص سرویس دهنده هم از مهمترین موارد درج شده در این فاکتور هست.
    فاکتور هم در صورت عدم امکان مراجعه حضوری طی 2 مرحله فکس رد و بدل خواهد شد .

نتیجه اخلاقی : هرکدومتون برید یک فاکتور و یک برگه که در آن مفاد قراردادتون نوشته خواهد شد آماده کنید .
    این کار هم این امتیاز رو به شما میده که بهتر کاربر رو مدیریت کنید ، و هم کاربر در صورت عدم رضایت و یا عمل نکردن شما به قرارداد شما رو مورد پیگیری قضایی قرار بده )

در کل این پست رو در حد یک پیشنهاد ارائه کردم .
    آرزوی موفقیت برای همه ی شما دارم.
    به خصوص شاهری عزیز .

2. تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)