سلام خدمت شما
این ای پی برای شما که دستور داده بودید در سایت ارسال کنیم
المان : 88.198.255.166
کانادا :174.142.123.88
موفق باشید.در صورت درخواست سفارش حتما پ.خ بدین
سلام خدمت شما
این ای پی برای شما که دستور داده بودید در سایت ارسال کنیم
المان : 88.198.255.166
کانادا :174.142.123.88
موفق باشید.در صورت درخواست سفارش حتما پ.خ بدین
ظاهرا با پینگ گرفتن کاری از پیش نمیره لطفا نظر بدید که بین آلمان و هلند کدام می تونن برای اکانتینگ در سرعت موفق تر باشن از نظر مسافتی (مسافت ها را به کیلومتر پیدا نکردم) اگر نظر خودتون همراه آفر پیشنهادی قرار بدید ممنون میشم باید خرید کنم
با دروود و احترام
ببینید،یک نکته ای را فراموش نکنید،به سبب نا پایداری و کیفیت بسیار پایین شبکه درون ایران،نمی توان بر روی پینگ های لحظه ای حسابی باز کرد!
شما می تواند از سایتهایی که امکان پینگ آنلاین را می دهند،نزدیکترین کشور به ایران را پینگ نمایید و نتیجه گیری نمایید.
85.195.85.40 آلمان
217.23.12.219 هلند
نیاز به یادآوری است که میزان پینگ دریافتی خیلی تفاوت چشمگیری در سرعت و کیفیت کار ایجاد نمی کند،بلکه بیشتر بک بون های توانمند یک مرکز داده است که کیفیت و پایداری شما را تضمین می کند.
ویرایش توسط saeed25 : August 14th, 2011 در ساعت 23:06
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
فرمایش دوست عزیز saeed25 کاملا صحیص است کاش این همه سرکا رائه دهنده هاستینگ اینجا هست ای کاش یه شرکت درست به کار میشود و سایت پینگ با سرور های واقع در ایران ایجاد می کرد.
سوال از دوستان و به خصوص warez-host.ir کمترین افت سرعت را بهترین سرور رو از کدام کشور می توانم تهیه کنم لطفا آب پاکی رو بریزید روی دست من به سرور نیاز دارم.(توجه داشته باشید سوئیس دارم امریکا هم دارم.)
تشکر از همه که کمک می کنند
دروود
پیشنهاد من ،بررسی شبکه دو کشور آلمان و هلند می باشد.
البته ترکیه هم به ایران نزدیک می باشد و باید دارای زمان پاسخگویی خوبی باشد،اما گویا اینگونه نیست!
البته ناگفته نماند که آمریکا نیز،ایالت تا ایالت میزان پینگش متفاوت هست!!و نمی توان گفت اگر فلان سرور در آمریکا دارای پینگ 300 باشد،آمریکا کمتر از این نمی شود!
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
پینگ سرور آمریکا الان 230-220 هست و سرور سوئیس هم بعضی وقت ها میشه 170-180 ولی بیشتر وقت ها روی 220-240 هست دوستان بین 2گزینه هلند و آلمان یکی را پیشنهاد بدید فقط بهترین گزینه لطفا نه 2گزینه ای مرسی
سلامسوال از دوستان و به خصوص warez-host.ir کمترین افت سرعت را بهترین سرور رو از کدام کشور می توانم تهیه کنم لطفا آب پاکی رو بریزید روی دست من به سرور نیاز دارم.(توجه داشته باشید سوئیس دارم امریکا هم دارم.)
در پیغام خصوصی هم به شما توضیح دادم
آلمان گزینه مناسب تری هست ولی با مشکلات این چند روزه نت دایرکت بهتر هست از سرورهای مجازی که از نت دایرکت ارائه می شود خرید نکنید
هتزنر هم که زیاد به میکروتیک ها گیر میداد , از فروشنده تضمین کنه مشکلی نیست خرید کنید
در مورد هلند نیز به نظر من اگر serverboost هست تهیه نکنید (( نظر شخصی ))
سوالی بود در خدمت هستم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
تشکر از همه خرید سرور از آلمان بجز دیتاسنتر های که warez-host.ir فرموند:نت دایرکت و هتزنر
لطفا آفر های فقط آلمان بجر اون دیتاسنتر ها در 2 پنل 128 برای ماه اول و 1گیگ برای ماه بعدی در صورت رضایت بفرمایید و سیستم میکروتیک و کانفینگ و بستن پرورت های لازمه دیگه زحمت با سرویس دهنده باشه بهتر هست ممنون از همه سرویس دهندها
ویرایش توسط websazha : August 15th, 2011 در ساعت 10:33
با دروود و احترام
سرور های آلمان،از مرکز داده velia ارائه می گردند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)