رحمان جان خودم N8 داشتم با سرعت نور ردش کردم رفت..نوکیا اصلا خوب نیست...میخوای بخری htc -wild fire و iphone 4 این 2 تا گوشی خوبی..samsung galaxy هم خوبه..ولی یادت باشه گوشی بگیری که سیستم عاملش android باشه اون موقع معنی گوشی رو میفهمی یعنی چی
سلام
galasy s II بگیر
واقعا خوبه هم کیفیت تصویر هم امکانات برای هساتینگ
whmcs mobile میتونی ران کنی
تیم ویر
ریموت دسکتاپ
ssh
putty
و ...
البته اینا اندروید هست
اما چون 2 هسته سیپیو داره بهتره
1 گیگ رم داره
16 گیگ حافظه داخلی
من خیلی وقت پیش گرفتم
اوایل 1200 بود الان 600 هم مدل رفرش داره
ولی اصل بگیر
در ضمن ورژن اروپا بزن برات رام فارسی میدم
ورژن خاورمانه 100 تومان ارزونه
اروپا 100 تومان گرونه
اروپا بهتره و آپدیت های زودتر میگیری و مشکل نداره
با تشکر
iphone فقط گول اسمش رو میخوره. اصلا جالب نیست
htc اندرويد يك سري امكانات داره گرافيكش توي بعضي بازي ها نميكشه mms فعال نميشه gprs فعال ميشه دستي خيلي امكانات داره ريموت دسكتاپ تيم ويور vnc ويور ... خيلي امكانات ميشه روش نصب كرد كه هر گوشي نداره cpu 1 گيگاهرتز است اجرا فايل روان است ولي وقتي روش ميكني 10 دقيقه تقريبا طول ميكشه كامل بالا بياد
سامسونگ هم خوبه
نوكيا n8 داشتم بدرد نميخوره دوره نوكيا نرو
سلام
اول تشکر از همه دوستان که نظرشون را ارائه کردن
اکثراً روی گوشی galasy s II نظر مثبت دادند , هرچند که نظر خودم روی نوکیا بود ولی خوب دیگه قصدم خرید گزینه مناسب هست نه تنها علایق شخصی
هرچند که من از گوشی زیاد استفاده نمی کنم و تا زنگ نخوره سمتش نمی رم ولی در کل گفتم حالا که نیت خرید جدید دارم یک مورد خوب انتخاب کنم و حتی این موارد :
را می دونم هیچ زمان استفاده نمیکنم , چون همیشه در همه جا Laptop همراهم هست و از اون استفاده می کنمwhmcs mobile میتونی ران کنی
تیم ویر
ریموت دسکتاپ
ssh
putty
و ...
انشالله فردا یک تماس بگیرم از دوستان قیمت این مدل را سوال کنم ببین اگر قیمت بین 500 تا 700 بود خرید کنم
انشالله تا فردا مدل بهتری هم پیدا بشه تو همین رنج قیمت
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
درود و طراوت و مهر
بله رحمان جان. البته اینا زیاد ربطی به نوع گوشی نداره زیرا سیستم عامل باعث میشه که بتونی app های کاربردی را نصب کنی و استفاده کنی.
ولی من شخصا برای سیستم عامل اندروید سامسونگ و برای ویندوزموبایل htc را ترجیح میدم.
جالب بدونی گوشی های رسمی گوگل را سامسونگ میسازه. برای همین اگر هم توجه گرده باشی گوشی های اندرویدی سامسونگ فروش بسیار بالایی نسبت به بقیه داره.
من چند تا گوشی معرفی میکنم که مورد تایید من است.
Samsung Galaxy Ace S5830 - مشخصات گوشی سامسونگ گالاکسی ایس اس 5830 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
Samsung I9100 Galaxy S II - مشخصات گوشی سامسونگ آی 9100 گالاکسی اس 2 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
Samsung I9003 Galaxy SL - مشخصات گوشی سامسونگ آی 9003 گالاکسی اس ال | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
Samsung I9001 Galaxy S Plus - مشخصات گوشی سامسونگ آی 9001 گالاکسی اس پلاس | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
Samsung P1000 Galaxy Tab - مشخصات گوشی سامسونگ پی 1000 گالاکسی تب | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
ویرایش توسط Amir.Mansoury : August 14th, 2011 در ساعت 21:17
mms هم روی Htc فعال میشه من فعال کردم...
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
همه این امکانات رو میتونی روی Htc wild fire بگیری و قیمتش 280 هست البته پارسال 680 بود و اینکه این گوشی بهترین آنتن دهی رو داره چند وقت پیش یک جایی بودم تو باغ همه جور گوشی که فکر کنین بود ..هیچ کدوم آنتن نمیداد ولی من و چند نفر دیگه که htc داشتیم فول آنتن داشتیم
mms در hd2 اندريود نصب شده نه ارسال داره نه دريافت
اگه فعال كرديد لطف ميكنيد بگيد به من من كه نتونستم فعال كنم![]()
سلاممن چند تا گوشی معرفی میکنم که مورد تایید من است.
Samsung Galaxy Ace S5830 - مشخصات گوشی سامسونگ گالاکسی ایس اس 5830 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
Samsung I9100 Galaxy S II - مشخصات گوشی سامسونگ آی 9100 گالاکسی اس 2 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
Samsung I9003 Galaxy SL - مشخصات گوشی سامسونگ آی 9003 گالاکسی اس ال | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
Samsung I9001 Galaxy S Plus - مشخصات گوشی سامسونگ آی 9001 گالاکسی اس پلاس | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
Samsung P1000 Galaxy Tab - مشخصات گوشی سامسونگ پی 1000 گالاکسی تب | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
ممنون
فکر میکنم این بهترین گزینه بود بین اینها :
این مدلی که اعلام کردی کدام لینک هست ؟؟همه این امکانات رو میتونی روی Htc wild fire بگیری و قیمتش 280 هست البته پارسال 680 بود و اینکه این گوشی بهترین آنتن دهی رو داره چند وقت پیش یک جایی بودم تو باغ همه جور گوشی که فکر کنین بود ..هیچ کدوم آنتن نمیداد ولی من و چند نفر دیگه که htc داشتیم فول آنتن داشتیم
HTC Wildfire S - مشخصات گوشی اچ تی سی وایلد فایر اس | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
HTC Wildfire - مشخصات گوشی اچ تی سی وایلد فایر | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)