رحمان جان سلام. بنده یک گوشی باز حرفه ام :-) . عزیز N8 نوکیا افت سرعت بسیار زیاد دارد. ضمن اینکه هنگ هم زیاد می کنه !
اگر شما به دنبال یک گوشی در رنج قیمت 400 تا 500 هستید : Xperiax10 رو بدون هیچ شکی خرید کنید
اگر رنج بین : 500 تا 700 هستید : HTC Sensation ر وبخرید ! من دارم و فوق العاده راضی ام
اگر رنج بالای 700 مد نظر است لطفا Samsung Galaxy S2 رو بخرید. ! من تضمین می کنم هر سه این گوشی هارو . چون خودم هر سه تاشو دارم ! ضمنا. Xperia رو رنگ سفیدش رو بخرید . خیلی جالب تر و خوش رنگ تر از سیاهش است. سیاهشو تو دست بگیری انگار کوچیک تر از سفید است و همینطور زود کهنه مانند میشه. و همینطور ار تلق هست درب پشتش
سلام
پس باید N8 را نادید بگیرم
در مورد Xperiax10 هم یک سرچ کردم این را دیدم :
‍ ̏ Sony Ericsson XPERIA X10˝ مشخصات گوشي موبايل - ̏ Sony Ericsson XPERIA X10˝ Full Specification - GSM.ir
در قسمت نظرات یک کاربر اینطوری بیان کرده :
این گوشی همه چیزش خوبه جز صداش. کیفیت و بلندی صدای اسپیکر و مکالمه در حد افتضاحه. صدای مکالمه اونقدر ضعیفه که فقط توی جاهای ساکت میتونین صدای طرف مقابل رو بشنوین. این مشکل توی محصولات جدید این گوشی با اندرود 2.3 همچنان باقیه. موقع خرید این گوشی این موضوع مد نظرتون باشه
البته ظاهر زیبایی و قیمت هم خیلی مناسبه
رنگ مشکلی هم بد نیست :D
سامسونگ هم که کلاً تمایلی ندارم برم سمتش
پس بهتره دوربین عکاسی بخری ! اینجوری به صرفه تره ! یه گوشی 1100 با یه دوربین عکاسی حرفه ای Canon ! اینجوری تمام نیاز هات برطرف میشه !
نه دیگه دوربین داشتم , افتاد تو دریا سوخت :D
در کل با گوشی تهیه عکس راحت تره
اگر مدل خاصی مدنظرت هست ممنون میشم (( آفر )) بدی

ممنون