-
August 13th, 2011, 23:24
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در Whcms

نوشته اصلی توسط
Maya
از صاحب تاپیک معذرت میخواهم بابت اینکه به مشکل دوستمون پاسخ میدهم
شما با خود سرور ایمیل ارسال میکنید مشکلی ندارید ؟ فقط whmcs ایمیل ارسال نمیکند ؟
تا حالا از میل سرور استفاده نکرده بودم . الان که تست کردم دیدم مشکل از کل هست . میل ارسال نمی کنه . ممنون میشم راه حلی برای این مورد بگید .
-
-
August 13th, 2011 23:24
# ADS
-
August 13th, 2011, 23:31

نوشته اصلی توسط
amirlord
تا حالا از میل سرور استفاده نکرده بودم . الان که تست کردم دیدم مشکل از کل هست . میل ارسال نمی کنه . ممنون میشم راه حلی برای این مورد بگید .
دوست گرامی لطفا Mail Queue Manager را در WHM خود نگاه کنید و ببینید ایمیل ها در آنجا مانده اند اگر اینگونه بود
کد:
کد:
Service exim restart
Service Dovecot restart
این دو دستور را در SSH بزنید و سپس در Mail Queue Manager توسط Delete all messages in Queue تمام ایمیل هایی که در صف ایمیل مانده اند را پاک کنید و مجدد تست کنید اگر درست نشد در WHM به Mailserver Selection بروید و به جای Dovecot گرینه Courier را انتخاب کنید و سپس Save را بزنید .
پیروز باشید
ویرایش توسط Maya : August 13th, 2011 در ساعت 23:33
-
تعداد تشکر ها ازMaya به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2011, 23:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Maya
دوست گرامی لطفا Mail Queue Manager را در WHM خود نگاه کنید و ببینید ایمیل ها در آنجا مانده اند اگر اینگونه بود
کد:
کد:
Service exim restart
Service Dovecot restart
این دو دستور را در SSH بزنید و سپس در Mail Queue Manager توسط Delete all messages in Queue تمام ایمیل هایی که در صف ایمیل مانده اند را پاک کنید و مجدد تست کنید اگر درست نشد در WHM به Mailserver Selection بروید و به جای Dovecot گرینه Courier را انتخاب کنید و سپس Save را بزنید .
پیروز باشید
با تشکر از توضیحات شما . اما تمام کار هارو انجام دادم ، ولی باز .... !
?
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
دریافت میکنه . اما ارسال نمی کنه !
-
-
August 14th, 2011, 00:03

نوشته اصلی توسط
amirlord
با تشکر از توضیحات شما . اما تمام کار هارو انجام دادم ، ولی باز .... !

?
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
دریافت میکنه . اما ارسال نمی کنه !

اگر میخواهید مشخصات سرور را برای من ایمیل کنید بررسی کنم
-
-
August 14th, 2011, 00:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Maya
اگر میخواهید مشخصات سرور را برای من ایمیل کنید بررسی کنم
فکر کنم مشکل از rDNS بود . الان اد کردم . 24 ساعت منتظر بشینم ببینم درست میشه یا نه .
-