عزیزم برو توی IWeb ببین کی جوابت رو نمیدن .
من هر وقت تست کردم در 20 دقیقه اگر عمق فاجعه بود ( مثلاً یک بار سر قضیه هزینه مشکل به وجود اومد که طول کشید 20 دقیقه ) همیشه در کمتر از 10 دقیقه جوابم رو دادن .
اون پشتیبانی 24 ساعت داره .پس دروغ نیست .
اما در جواب استارتر :
پشتبانی کار ازموده :
وقتی میگم کار ازموده یعنی اگر توی ویندوز و سایت طرف مشکلی پیش اومد و خودش نفهمید حداقل تکنیکال ساپورت یه ریزه برنامه نویس باشن تا کمک کنن .
تیمی که من یه هاستینگ ایرانی دیدم داره .
اپ تایم و لینک :
مهم نیست اپ تایم 99.98 باشه یا 100% .
گاهاً من دیدم اون قدر بیشعور تشریف دارن بعضی ها که میان توی اوج مصرف IIS رو Rest میدن و ...
اپ تایم رو کم نکرد اما سایت از دسترس خارج شد ! سشن و اپلیکیشن و کش و همه پرید !
قیمت :
آقا به خدا یعنی چی هاست ویندوز 2 هزار تومن ؟
خجالت بکشید !
اره من بهتون هاست ویندوز میدم گیگی 1500 تومن سالیانه . اما هر اتفاقی افتاد پای خودتون ( اپ تایم 9% :دی )
من خیلی از بچه های همین جا رو دیدم همین قیمت میدن .
برادر من خب مشتری مشتری باشه میفهمه یا شما کرک کار کردی یا پشتیبانی نداره یا یه مشکلی هست . وگرنه SQL ماهی 225$ رو نمیشه دور زد ... با ماهی 2 تومن !
کیفیت :
اور سل کردن و نامحدود دادن و این حرفها بالاخره مشکل ساز میشه . پس یه هاست خوب هاستیه که منطقی فکر کرده باشه و همه جوانب رو سنجیده باشه .
سرویس :
آقا اگر منیج کردی هاست رو ، اگر سرویس SMS و مانیتورینگ دادی درست بده . نه موقعی که باشید سیستم الارم بده سرویس هم دون بشه !
مملکته داریم ؟! :دی
دیگه چیزی فعلاً مد نظرم نیست ! :دی
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
یه نکته :
مشتری رو به گه خوردن نندازید !
یارو سرویس میگیره از بس مزخرفه ، وقتی یه مشکلش حل میشه ( هر چند 1000 تا مشکل دیگه هست ) خدا رو شکر میکنه ، 100 تا تیکت تشکر میده و از این حرفها .
اینم راهی هست که دوستان همین جا هم دارن پیاده میکنن :دی ( اسم نمیبرم )