سلام
خسته نباشید
وقتتون بخیر
این دقیقا کاری هست که من هم قصد دارم انجام بدم منتها با یک تفاوت خیلی خیلی بزرگ :
من میخوام گیم سرور محلی ایجاد کنم اون هم به صورت Wireless .
البته این فقط یک سناریو هست و فعلا اجرا نکردیم : ما میایم تو یه منطقه ( حالا فرض می کنیم شعاع 5 کیلومتر ) یه شبکه وایرلس میزنیم ( توجه کنید : شبکه وایرلس ، نه اینترنت )
بعد روی اون شبکه گیم سرور راه میندازیم ، هر کسی که بخواد بیاد تو این شبکه فقط کافی هست با دکل ما دید داشته باشه و یه نانو بزاره روی پشت بوم و کانفیگ کنه و بیاد داخل شبکه ما !
اینطوری سرعت فوق العاده بالا میره ! اما تنها بدی که داره : مسافت اون هست و هزینش ( تقریبا همون اول برای یوزر 80 تومان خرج داره ! )
ولی در کل سرعتش فوق العاده بالاست !
-------------------------------------------------------------
اگر هم قصد دارید با اینترنت این کار رو انجام بدید ( که من میگم بعید میدونم بشه ! ) باید چندتا پورت داشته باشید ، توجه کنید که 1 لینک هیچ وقت استیبل نیست و 100% قطعی داره حالا شده 1 ثانیه هم باشه ولی قطعی رو داره !
-------------------------------------------------------------
برای این کار شما نیازمند یک سرور خوب هستید ، میتونید از سرور های آماده HP وDELL و INTEL و . . . استفاده کنید یا خودتون یه PC خوب جمع کنید بزارید اونجا .
برای سمت یوزر هم فکر نکنم چیزی بخواد ! یک برنامه هست که متاسفانه من اسمش رو نمی دونم .
امری بود در خدمتتون هستم .
با تشکر فراوان