خیلی عالی هست که خیلی خودجوش تصمیم به شفاف سازی پست های فروش میگیرین
در ضمن هماتطور ی که گفتم چون گفتید تورنت ازاد هست این سرویس برای یک از مشتریان نیاز بوده که تورنت کار مبکنه لازم داشتم که پرسیدم و لاغیر و گرنه که خودم معدن سرور هستم عزیز
فکر میکنم مشتری قبل از خرید این حق داشته باشه که بدونه سرویسی که میخواهد تهیه کنه مال کدوم دیتا سنتر هست و مشخصاتش چی هست پس خود جوش نبوده و من هم به عنوان مشری سوال کردم

در ضمن از شیطنتی که در quote کردن کرده بودین ممنون. انشالله فرصت جبران داشته باشیم.
دوست عزیز شیطنتی نبوده اگر شیطنت بود که موارد دیگر هم بود داخل تاپیک که باید quote میشد پس قصد شیطنت نبوده که کلا برداشت شما ظاهرا از از ا این quote ها اشتباه بوده حالا پیش خودتون چی فکرکردین نمیدونم که گفتید قرار هست جبران بشه . شکر خدا تا این لحضه حدود 65 تا 70 تا از این افر که تاپیک زدم روی 2 عدد سرور امریکا و یک سرور سویس فورخته شده (و نیازی به شیطنت بوقل شما نبوده ) اگر مشکلی بوده خود مشتریان میامدن و بوقل شما جبران میکردن که دیگه نیازی به جبران کردن شما نباشه سوالات و quote ها فقط سوالات قبل از خرید بوده که سوال شد که پاسخ داده شود
اینشااله که موفق باشی

در ضمن برای بار 4 فکرکنم باشه نه اسم دیتا سنتر گفتید نه مشخصات سخت افزاری که سوال شده بوده
اینشالله که به عنوان یک خریدار پاسخ سوال را بدین
برات ارزوی موفقیت دارم

عجرکم عندالله طاعات و عبادات هم قبول