-
July 31st, 2011, 19:40
ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
با عرض درود به پیشگاه کلیه کاربران گرامی
" فروش ویژه و فوق العاده سرور مجازی با قیمت خیره کننده تنها به مناسب حلول ماه مبارک رمضان "
رم: 1گیگ DDR3
پورت: 1 گیگ اختصاصی
پهنای باند: نامحدود
هارد: 10 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 14500 ... ار ماههای بعد 19500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 14000
رم 1/5 گیگ DDR3
پورت: 1گیگ اختصاصی
هارد: 15 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 19500 ... ار ماههای بعد 24500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 19000
رم 2 گیگ DDR3
پورت: 1گیگ اختصاصی
هارد: 20 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 23500 ... ار ماههای بعد 28500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 23000
" آفر ویژه: همراه با نصب رایگان و کانفیگ اکانتینگ "
00) سرورهای فوق از کشور امریکا واقع در واشنگتن دی سی میباشد.
01) کلیه سرورهای فوق دارای پورت 1 گیگ میباشند.
02) پهنای باند ارائه شده برای هریک از سرورها بصورت نامحدود پیشفرض میباشد.
03) مجازی سازی شده با ورژن 4 Vmware Esxi
04) سرورها برخلاف قیمت بسیار پائین دارای سرعت دانلود و آپلود بسیار خوب و مناسب اختصاصی میباشند.
05) بازگشت پول تا چهار روز در صورت نارضایتی به مشتری تضمین شده است.
06) سرورهای فوق را میتوان با کمال آسودگی برای اکانتینگ استفاده نمود.
07) نصب هریک از سیستم عامل ها رایگـــان میباشد. کلیه سیستم عامل های Win/Linux/Mikrotik V1.V2.V3
08) سرورهای فوق را میتوان برای استفاده از تورنت استفاده نمود. جاست سرور مشکلی در استفاده از سرورها برای تورنت نخواهد داشت.
موارد انتخابی:
هر آی پی اضافه: 2 هزارتومان
هر 100 گیگ هارد اضافه: 20 هزار تومان
»»برای سفارش در همین تاپیک پیام داده تا ترتیب سفارش شما داده شود««
آیدی یاهـــو: info.justserver
شمــاره تماس: 09353271114
ویرایش توسط Doublex : August 1st, 2011 در ساعت 17:06
-
تعداد تشکر ها ازDoublex به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2011 19:40
# ADS
-
August 12th, 2011, 03:17
عضو دائم
پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
00) سرورهای فوق از کشور امریکا واقع در واشنگتن دی سی میباشد.
08) سرورهای فوق را میتوان برای استفاده از تورنت استفاده نمود. جاست سرور مشکلی در استفاده از سرورها برای تورنت نخواهد داشت.

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
مشخصات کامل سرور همچنین کدوم دیتا سنتر واشنگتن هست اسمش بدونیم (که توی امریکا هست و با تورنت مشکلی نداره )
ممنون

نوشته اصلی توسط
Doublex
مشخصات به تاپیک اضافه شد.:.
شخصا تورنت رو امتحان کردم که کاملا بدون مشکل بود
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
آی پی تست برای شما ارسال شد.:.
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
نصب رایگان هست.:. ضمن اینکه کیفیت سرورها بسیار عالی هست.:.
تنها لایسنس ورژن 5 میکروتیک خریداری میشه که قیمت روز براتون محاسبه میکنیم.

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
این پست اول که عزیز هنوز نه مشخصات سرور زده شده نه اسم دیتا سنتر فقط گفته شده واشنگتون دسی یعنی دیتا سنترش اسمی نداره گفتین داخل پست اول اضافه شدلطفا مشخصات را که پرسیده شده اعلام کنید
با نشکر

نوشته اصلی توسط
hossein_1200
من از خير سرور و پول خود گذشتم و در جواب بعد از 9 روز الافي و اتلاف وقت پاسخشون به صورت زير است :
کد HTML:
آقای موسوی عزیز
دوست نداریم از دست ما ناراضی یا ناراحت باشین. سفارش های خیلی زیادی داشتیم که بسرعت ستاپ و تحویل دوستان داده میشد. نمونه اون در تاپیک مشتریان راضی ما هستند.
سرورتون آماده هست. اگر محبت بفرمائین پیام های داخل تاپیک رو پاک بفرمائین تا بنده ترتیب سرورتون رو برای شما بدم.
امیدوارم موفق باشین.
اگر سرور ميدادند بعد مي گفتند لطف کنيد پست بالا را پاک کنيد حتما پاک مي کردم ولي اينکه يک چيز گرويي بگيرند و اشتباه هم از طرف اونها باشه ديگه... قضاوت را شما انجام دهيد

نوشته اصلی توسط
Doublex
بایستی عرض شود جواب تیکت شما توسط همکار بنده داده شده.
کلیه سرورهای خریداری شده به سرعت ارائه میشه خدمت مشتریانمون و کیفیت سرویس ها بسیار عالی هست.
دو سرور که امروز خریداری شد خدمت مشتریان گرامی تحویل داده شد.
دوست عزیز منطورتون سررو مجازی هست یا سرور اختصاصی چون گفتید دو سرور که امروز خریداری شد تحویل داده شد اگر منظورتون سرو اختصاصی هست که این تاپیک فروش سرو مجازی شما هست اگر هم سررو مجازی هست یعنی اینکه شما سرور مجازی را از دیتا سنتر بصورت اماده دارید میخرید و اریه مید ن درصورت امکان یه توضیحی بدین همچننین توی پستهای قبلی جواب سوال ندادین 2 بار پرسیده شد(مشخصات کامل سرور همچنین کدوم دیتا سنتر واشنگتن هست اسمش بدونیم (که توی امریکا هست و با تورنت مشکلی نداره) ولی جوابی ندادین
چرا که برای یکی از دوستان که تورنت کار میکنه میخوام و البته با تضمین میخوام که فردا خدای نکرده ببینم سرور خبری ازش نیست و شرمنده این رفیقم بخوام بشم دیدم گفتید تورنت مشکلی نداره وگرنه خودم سرور از امریکا دارم
یه شفاف سازی کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
August 12th, 2011, 03:39
پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
سلام یه آیپی تست برا ما پ خ کنید ممنون
-
-
August 12th, 2011, 03:39
خیلی عالی هست که خیلی خودجوش تصمیم به شفاف سازی پست های فروش میگیرین آرش خان d:
در رابطه با "تحویل سرور" که فرمودین; معمولا حین سفارش پرسیده میشه سرور چه زمانی تحویل میدین. گاها پیش اومده سرور رو تحویلشون دادیم به ایمیلشون فرستادیم اما ظاهرا مشاهده نکردن یا ایمیل خودشون رو چک نفرمودن. به همین خاطر در این تاپیک عنوان کردیم سرورها تحویل داده شد تا احیانا مشتری که از این تاپیک پیگر هستند متوجه تکمیل شدن ستاپ سرور و ارسال اون به ایمیلشون بشن.
اما در رابطه با تورنت اجازه بفرمائین یک نکته رو یاد آور بشم; معمولا آفرهایی بعضی مشتریان میخوان تحت عنوان هاست وارز . هیچ کجای دنیا دقیقا و به طور قطع نمیشه گفت وارز هست. بسیاری از دوستان برای فایل های وارزشون به سمت دستاسنترهای هلند میرن که بدلیل دشواری شکایت معمولا به فایلهای سرورها سختگیری زیادی نمیشه. اما در رابطه با تورنت که عرض کردیم هم همچین موضوعی جریان داره. بنده به شخصه امتحان کردم تورنت رو .
سایر مشتریانی که با تورنت سر و کار دارند (به نظرم 2 تا از مشتریانمون) استفاده میکنند که مشکلی نبوده در حال حاظر به این دلیل با تورنت مشکلی نداریم.
امیدوارم شفاف سازی شده باشه .
سوالی باشه باز در خدمتتون هستم.
در ضمن از شیطنتی که در quote کردن کرده بودین ممنون. انشالله فرصت جبران داشته باشیم.
متشکر
-
-
August 12th, 2011, 03:43
-
-
August 12th, 2011, 03:54

نوشته اصلی توسط
amirr0098
آیپی تست میدید ؟
پ.خ شد خدمتــــــتون .
-
-
August 12th, 2011, 03:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Doublex
بایستی عرض شود جواب تیکت شما توسط همکار بنده داده شده.
کلیه سرورهای خریداری شده به سرعت ارائه میشه خدمت مشتریانمون و کیفیت سرویس ها بسیار عالی هست.
دو سرور که امروز خریداری شد خدمت مشتریان گرامی تحویل داده شد.
کاملا درسته
من تاییذ میکنم
-
تعداد تشکر ها از birjandiya به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2011, 05:51
عضو دائم
خیلی عالی هست که خیلی خودجوش تصمیم به شفاف سازی پست های فروش میگیرین
در ضمن هماتطور ی که گفتم چون گفتید تورنت ازاد هست این سرویس برای یک از مشتریان نیاز بوده که تورنت کار مبکنه لازم داشتم که پرسیدم و لاغیر و گرنه که خودم معدن سرور هستم عزیز
فکر میکنم مشتری قبل از خرید این حق داشته باشه که بدونه سرویسی که میخواهد تهیه کنه مال کدوم دیتا سنتر هست و مشخصاتش چی هست پس خود جوش نبوده و من هم به عنوان مشری سوال کردم
در ضمن از شیطنتی که در quote کردن کرده بودین ممنون. انشالله فرصت جبران داشته باشیم.
دوست عزیز شیطنتی نبوده اگر شیطنت بود که موارد دیگر هم بود داخل تاپیک که باید quote میشد پس قصد شیطنت نبوده که کلا برداشت شما ظاهرا از از ا این quote ها اشتباه بوده حالا پیش خودتون چی فکرکردین نمیدونم که گفتید قرار هست جبران بشه . شکر خدا تا این لحضه حدود 65 تا 70 تا از این افر که تاپیک زدم روی 2 عدد سرور امریکا و یک سرور سویس فورخته شده (و نیازی به شیطنت بوقل شما نبوده ) اگر مشکلی بوده خود مشتریان میامدن و بوقل شما جبران میکردن که دیگه نیازی به جبران کردن شما نباشه
سوالات و quote ها فقط سوالات قبل از خرید بوده که سوال شد که پاسخ داده شود
اینشااله که موفق باشی
در ضمن برای بار 4 فکرکنم باشه نه اسم دیتا سنتر گفتید نه مشخصات سخت افزاری که سوال شده بوده
اینشالله که به عنوان یک خریدار پاسخ سوال را بدین
برات ارزوی موفقیت دارم
عجرکم عندالله طاعات و عبادات هم قبول
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
August 12th, 2011, 13:50
چی شد پس یه تست میخواستید بدید به ما
-
-
August 13th, 2011, 00:54

نوشته اصلی توسط
amirr0098
چی شد پس یه تست میخواستید بدید به ما
آی پی شما ارسال شده دوست گرامی .
فروش ادامه دارد.
با تشکر
-
-
August 13th, 2011, 00:57
گفتید بگید چه هاردی و مشخصات رو بدید تا براتون یوزر و پس ارسال کنم دیشب تا 6 صبح بودم ولی شما چیزی ارسال نکردید
-