-
August 5th, 2011, 17:24
عضو دائم
نمایندگی دامنه نرخ ارزی Directi > .com $8.39
ریسلر دامنه شرکت Directi
قیمت ثبت هر دامنه مطابق لیست مندرج در لینک زیر در Slab3
Domain Name Prices – SSL Certificate Pricing, Web Hosting Pricing | ResellerClub
قیمت تبدیل نرخ ارز ریال به دلار بسته به موقعیت روز، اکنون هر دلار "1160 تومان
عنایت داشته باشید کاربران تنها به قیمت ریال شارژ در ریسلر تهیه می فرمایند
پرداخت توسط درگاه آنلاین بانک ملت بدون کارمزد برای شارژ آنلاین و آنی ریسلر
کنترل پنل اختصاصی بدون ذکر برند فن آوری اطلاعات دهکده وب، امکان ارائه پنل کاستومری برای هر دامنه به مشتری و همچنین ارائه پنل ریسلری توسط شما
عضویت در سیستم
Reseller Signup
آدرس دسترسی به کنترل پنل ورود ریسلر
Login Page
لینک دوم
Login Page
-
تعداد تشکر ها ازirlogo به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2011 17:24
# ADS
-
August 7th, 2011, 10:51
عضو دائم
پاسخ : نمایندگی دامنه نرخ ارزی Directi > .com $8.39

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
قیمت دامین .in اشتباه نشده ؟ توی پنل زدید 10 $ . با تشکر
تخفیف های resellerclub در کلیه ریسلر ها اعمال شد
مجددا چک بفرمایید
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

نوشته اصلی توسط
par30eng
من به اندازه 8.39 پنلم رو با بانک ملت شارژ کردم
پول رو کم کرده از کارتم ولی پنلم شارژ نشد و ارور داد
>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه هیچ کد پیگیری هم نداد
در این حالت چند وضعیت وجود دارد
1- در همان وب سایت درگاه پرداخت بانک ملت تراکنش شما با کسر وجه از حساب شما دچار مشکل می شود، در این حالت وجه به حساب دهکده وب نیز واریز نمی شود و شما می بایست برای بازگشت وجه به حساب خودتان با بانک ملت تماس بگیرید
2- تراکنش در سایت بانک ملت موفق انجام می شود و در پروسه انتقال به وب سایت پنل ریسلری حساب شما شارژ نمی شود
در این حالت مرورگر شما دچار نقصان بوده و ممکن هست کوکی های لازم برای بازگشت شما به پنل را نداشته است، در این حالت با ذکر مشخصات دقیق فردی و پرداختی ؛ درخواست افزایش اعتبار مالی را به info at webvillage.ir ارسال نمایید
-
-
August 7th, 2011, 11:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
irlogo
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
1- در همان وب سایت درگاه پرداخت بانک ملت تراکنش شما با کسر وجه از حساب شما دچار مشکل می شود، در این حالت وجه به حساب دهکده وب نیز واریز نمی شود و شما می بایست برای بازگشت وجه به حساب خودتان با بانک ملت تماس بگیرید
2- تراکنش در سایت بانک ملت موفق انجام می شود و در پروسه انتقال به وب سایت پنل ریسلری حساب شما شارژ نمی شود
در این حالت مرورگر شما دچار نقصان بوده و ممکن هست کوکی های لازم برای بازگشت شما به پنل را نداشته است، در این حالت با ذکر مشخصات دقیق فردی و پرداختی ؛ درخواست افزایش اعتبار مالی را به info at webvillage.ir ارسال نمایید
یه حالت دیگه هم وجود داره که ممکنه مشکل از کدنویسی شما باشه
من با جای دیگه ای هم کار میکنم که همچین مشکلی ندیدم
همه چی اونطور که باید انجام میشه
من درخواست بارگشت وجه رو دارم ، من مستقیما طبق لینکی که دادید ثبت نام کردم و موقع ثبت نام شما هیچ لینکی حاوی قوانین خرید به من ندادید تا مطالعه کنم
و حاضر نیستم بابت مشکل از طرف شما مشمول جریمه برگشت وجه بشم
-
-
August 7th, 2011, 11:17

نوشته اصلی توسط
irlogo
مجددا چک بفرمایید
الان 16.65 $ هست
یعنی یه دامین .آی ان هزار تومان ثبت میشه اینجا ؟
ویرایش توسط ToooPDL : August 7th, 2011 در ساعت 11:19
-
-
August 7th, 2011, 11:45

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
الان 16.65 $ هست
یعنی یه دامین .آی ان هزار تومان ثبت میشه اینجا ؟

Setting > Manage Products and Pricing > از این قسمت می تونین قیمت هایی که برای شما تعریف شده را ببینید
شما قیمتی که برای Customer خود تعریف کرده اید را مشاهده می کنید نه قیمتی که برای شما در اسلاب به عنوان ریسلر تعریف شده است
-
تعداد تشکر ها از tthost به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2011, 12:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
irlogo
مجددا چک بفرمایید
لطفا مبلغ رو برگشت بدید
-
-
August 7th, 2011, 12:16

نوشته اصلی توسط
tthost
Setting > Manage Products and Pricing > از این قسمت می تونین قیمت هایی که برای شما تعریف شده را ببینید
شما قیمتی که برای Customer خود تعریف کرده اید را مشاهده می کنید نه قیمتی که برای شما در اسلاب به عنوان ریسلر تعریف شده است
اینا رو میدونم عزیز . سوالم اینه که این همه تفاوت قیمت واسه چیه؟ دامین آی ان 16 دلار که نیست.
ویرایش توسط ToooPDL : August 7th, 2011 در ساعت 12:19
-
-
August 7th, 2011, 14:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
اینا رو میدونم عزیز . سوالم اینه که این همه تفاوت قیمت واسه چیه؟ دامین آی ان 16 دلار که نیست.
.in (On Sale) $9.49 $1.89
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
یعنی الان می تونین 1.89 ثبت کنید
-
-
August 11th, 2011, 14:42
عضو دائم
درگاه پرداخت اینترنتی بامک ملت به صورت کامل بر روی کنترل پنل فیکس شده است، کاربران محترم سعی بفرمایند با مرورگر اینترنت اکسپلورر و با آی پی ایران به سامانه برای پرداخت آنلاین مراجعه بفرمایند زیرا درگاه بانک ملت به این 2 مورد حساس می باشد
شایان ذکر است:
بزودی درگاه اینترنتی بانک پاسارگاد نیز به سیستم اضافه خواهد شد، درگاه پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد پرداختی امن را فراهم خواهد کرد
همچنین:
همکاران محترم می توانند در صورت تمایل بصورت سنتی وجه را به یکی از شماره حساب های مندرج در ل ینک زیر واریز نموده و بر اساس آموزش ارائه شده در لینک مذکور وجه واریزی را در دپارتمان ثبت فیش بانکی اطلاع رسانی نمایند، بنده و همکارانم نیز در سریع ترین زمان ممکن وجه واریزی را به اعتبار مالی ریسلر شما خواهیم افزود
شماره حساب ها
با احترام
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
شماره حساب ها
-
تعداد تشکر ها از irlogo به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2011, 16:20
سلام
من یه اکانت درست کردم
میشه به whmcs متصلش کرد که وقتی با whmcs آنلاین پرداخت کنند به صورت آنلاین ثبت بشه؟
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از ronaldo0571 به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2011, 16:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ronaldo0571
سلام
من یه اکانت درست کردم
میشه به whmcs متصلش کرد که وقتی با whmcs آنلاین پرداخت کنند به صورت آنلاین ثبت بشه؟
با تشکر
بله، این کار میسر هست، تعداد زیادی از همکاران از این روش استفاده می کنند
- در صورتی که در پروسه تنظیم رجیسترار ابهامی وجود داشت اعلام بفرمایید .
با احترام
-
تعداد تشکر ها از irlogo به دلیل پست مفید