عزیز من فیوچر که شما گفتی برای فعال کردن آیکون در قسمت سیپنل هست
من تو سوالم گفتم آیکون هست اما موقع زدن دستور و اجراش با خطا روبه رو میشه
اصلا طبق گفته شما خب اون قسمت تیک داره و در سیپنل آیکون کران جاب هم نشون میده خب چی کارش کنم وقتی توش کد کار نمیکنه ؟

شما تست کن اینی که میگم برو یک دقیقه آیکون رو از فیوچر فعال کن بعد خودت رو تو لیست deny بگذار میفهمی چی میگم.

به هر حال تاپیک کسی که وارد باشه به جوابش رسیده حالا این deny که گفتید تست نکردم میکنم اگر صحیح بود اعلام میکنم (ممنون)

نقل قول نوشته اصلی توسط REXNET نمایش پست ها
دوست عزیز، روشی که خدمتتون عرض کردم هم همین کار رو در background انجام میده. ضمن اینکه میشه هم زمان دسترسی به موارد دیگری رو نیز تنظیم کرد. پس اینطور نیست که جوابی که خدمتتون عرض کردم، راهکار شما نباشه و راه ساده و عامه پسند اش همونی هست که عرض کردم.

و اما در مورد فایل هایی که فرمودید، در حالت عادی فقط یکی از آن ها موجود هست. مثلا شما هنگامی که CPanel رو نصب می کنید، فقط فایل /etc/cron.deny رو خواهید داشت. لذا در این مورد فقط باید نام کاربرانی که نمی خواهید از Cron استفاده کنند را لیست نمایید (اگر آن فایل دیگر موجود بود، بر عکس می شود). ضمنا بصورت پیشفرض در CPanel و در فایل cron.deny عبارت nobody درج شده است، چه این عبارت را بگذارید و چه فایل را خالی رها کنید، مفهوم آن برای سیستم دسترسی به تمام کاربران است، اگر فایل حذف شود، فقط root به cron دسترسی خواهد داشت.

در مورد تنظیم این فایل هم باید هر username رو در یک خط جداگانه درج کنید.

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

تست کردم جواب داد فقط بیشتر برای من الان ارور :

JSON parse failed.

میداد اما عالی بود دسترسی بسته شد روش خوبی بود ممنون