1- بعضی از دوستانی که در مورد serverboost اضهار نظر می کنند اصلا از اونجا سرور ندارند و جالب اینجاست بعد ازآمدن بنده به این فروم این اضهارنظرها پیدا شدند به تمام این دوستان توصیه می کنم رقابت کنید نه اینکه با روش های نادرست بخوایید مشتری پیدا کنید .
2- تاپیکی اینجا باز شد که من جواب دوستان رو اونجا دادم :
در اون تاپیک بارها تاکید کردم اگر کسی مشکلی داره بنده به عنوان نماینده دیتا سنتر پاسخگو هستم که جالب اینجاست که کسی جز بازکننده تاپیک به بنده ایمیل زدند و مشکل ایشون رو من بر طرف کردم و باهاشون همکاری کردم که امیدوارم خودشون توضیح بدن .
3- در مورد آقای info_dlsong اول که ایشون گفتن : که امیدوارم منظور ایشون سرور مجازی بوده باشه .
در رابطه با ایشون من به دیتا سنتر ایمیل زدم و این پاسخ اونهاست :
Hi,
This guy has 2 servers, we received quite some complaints from him on many IPs on a very short period of time.
He had several customers with infected machines (Trojans, malware, virusses), and such people we don't need in the network.
He might claim otherwise, but those are things we cannot ignore, we are no Ecatel network and we prefer keeping it all clean!
همین الان سایت های بزرگ و زیادی رو بنده روی این دیتا سنتر هاست کردم و هیچ کدوم مشکلی تا به امروز نداشتند . ضمن اینکه بازهم توصیه می کنم در مورد این دیتا سنتر به بررسی سایت های انگلیسی زبان رو حتما مطالعه کنید .
دوست عزیز اصلا مسئله این نبود
مسئله این هست که شبکه این دیتاسنتر برای تانلینگ مناسب نیست
اگر صحبت های آریا عزیز رو هم ببینی متوجه میشی