پ.خ رو جواب دادم.... دست به این قسمت نزنید...
پ.خ رو جواب دادم.... دست به این قسمت نزنید...
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
ممنون،
پس برای اینکه فیلد زبان en رو کلا حذف کنمو زبان فارسی رو پیشفرض قرار بدم باید چیکار کنم ؟
تشریف بیارید یاهو : dirty_boy_sod
برای تغییر زبان پیش فرض به فارسی فایل /usr/local/IBSng/interface/IBSng/inc/defs.php رو با ادیتور باز کنید و مقدار DEFAULT_LANGUAGE را به fa تغییر دهید.
سپس برای حذف Language Select از قالب باید به مسیر /usr/local/IBSng/interface/smarty/templates/user/fa رفته و سپس فایل index.tpl را با ادیتور باز کنید و خطوط زیر را از آن حذف نمایید:
ارادتمندکد:{addEditTD type="left"} زبان {/addEditTD} {addEditTD type="right"} {languageSelect} {/addEditTD}
نمیدونم مجازی ساز سرور قبلی تون چی بود ولی عملکرد سیستم عامل روش شبیه تمپلت های OpenVZ و Virtuozzoo بود (هم از لحاظ ساختار سیستم عامل و نواقص و تغییراتش و هم اختصاصی نبودن کرنل). بنده برای شما یک VPS جدید روی سرور های خودمون تعریف کردم و IBSng رو هم کامل و بدون نقص نصب کردم. هم مشکلات داخلی اش در حال حاضر برطرف شده و هم مشکلاتی که در تمپلت پیش آمده بود و مخصوصا برخی ادیت ها در فایل های کانفیگ عمل نمی کرد. تمپلت رو هم خودم کامل براتون ویرایش کردم و آماده استفاده است.
Backup رو هم روی این سرور restore کردم، فقط میمونه اینکه IP رو توی سرور ویندوز و در RRAS همانطور که توضیح دادم، تغییر بدهید به آدرس این سرور و بعدش کاربران تون میتونن وصل بشوند و استفاده کنند.
یاهو نبودید، اینجا براتون توضیحات رو نوشتم... امیدوارم موفق و پیروز باشید.
آقا خیلی ممنون، واقعا زحمت کشیدین
** فقط یه سوال، میشه بگین اون متن "Version: A1.24 " رو چه جوری برداشتین ؟
فقط فایل های هدر رو ویرایش کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)