جناب بنده به شخصه آخرین هاستینگ اشتراکی که استفاده کردم حدود 2.5 سال پیش بود که اتفاقا از همین میهن وبهاست (یعنی مدیر این سایت... آقای سعید رحمت) سرویس داشتم. خدایی کیفیت خوب بود! منتهذ یه مشکل بسیار جدی که بنده از ایشون دیدم این هست که یه وقت میبینید امشب میخوابید فردا که پامیشید ایشون کل سایت و سرورها رو فروختن و رفتن... بعد تازه مکافات ها شروع میشه... انتقال به سرور کسان دیگه... تعویض دی ان اس... آشنا شدن با سرویس دهنده ی جدید....
در کل این آقا فقط 1 بار هم این کار رو نکرده و سابقه ی بسیار درخشانی در جمع کردن ناگهانی داره! متاسفانه من فقط ملت هاست رو یادم هست... ولی مطمئنم که دست کم 1 مورد دیگه هم این کار رو کردن...
سایت خود شما رو هم دیدم قیمتاتون خوبه ولی خب اولین باره سایت شما رو میبینم
لطفا در مورد سایت دیتا گستر هم نظر بدهید ...
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
بله ایشون سابقه همچین کاری رو با شرکت های میهن هاست و ملت هاست رو دارن و الان هم که میهن وب هاست که انشاا... دیگه ... البته خیلی ها از این سایت به اعتبار میهن دانلود استفاده میکنند البته نمیدونم چرا خود میهن دانلود از هاست دل هاست گرفته ...
---------- Post added at 02:48 AM ---------- Previous post was at 02:46 AM ----------
و حالا چی ...؟ میشه یه داخل یاهو بیاید بالا گفتگو کنیم ، هر وقت آنلاین بودید لطفا جواب بدید ...
orig_go@yahoo.com - taninmag@yahoo.com
---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------
فقط عزیز این سایت هاست ریسلر میده ، مشکلی نیست ؟![]()
ویرایش توسط afra16 : August 8th, 2011 در ساعت 02:50
ما هم تایید می شویم!! :|
استارتر آخه این چه سوالی بود بین Provider های در به در دنبال مشتری مططرح می کنی؟!!
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
خب چیکار کنم عزیز به هر صورت این لیستی هست که من دادم و نظر دوستان رو پرسیدم
نگفتم کسی که آدرس هاستینگ خودش رو بده
اینجا تقریبا همه هاستینگ دارن، حتی مشتریاشون هم بعضا هاستینگ دارند!! :دی مطرح کردن چنین سوالی در اینجا به نتیجه نمیرسه... بهتره خودت بشینی اولا چند تا از قدیمی ها و شرکت های معتبر رو لیست کنی و بعد Review ها رو بخونی و بر اساس نوع سرویس دهی، پشتیبانی و قیمت و سایر مسائل تصمیم بگیرید.
در این موارد همون (PWHS (Persia Web Hosting Syndicate به کار میاد که من و سایر دوستان شدیدا پیگیر کارهایش هستیم و اگر خدا بخواد بزودی راه اندازی میشه. (قسمتی از کار این سیستم مربوط به Ranking و Review میشه که در این مواقع مورد نیاز هستند)
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
خب این مراحل رو خودم رفتم
اینطور نیست که همه چیز رو واگذار کردم به دوستان
نظرات دوستان هم بخشی از تصمیم گیری منه ...
... کسی پیشنهاد دیگه ای نداره
تا الان چه هاستینگی رو انتخاب کردی؟
تا الان خب فکر کنم میهن وب هاست - لاهیج سافت - ایران سرور در الویت هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)