dell قدیمی خر کار معروفه
چینی اش هم شانسیه
من دل دارم 4 ماه حتی ریست نکردم به عنوان سرور داخلی استفاده میکنم
باطریش سالمه بدون هیچ مشکلی کار میکنه dell چینی شانسی خوبش گیرت بیاد![]()
dell قدیمی خر کار معروفه
چینی اش هم شانسیه
من دل دارم 4 ماه حتی ریست نکردم به عنوان سرور داخلی استفاده میکنم
باطریش سالمه بدون هیچ مشکلی کار میکنه dell چینی شانسی خوبش گیرت بیاد![]()
من یک Dell دارم از آمریکا سال 85 برام آوردن هنوز داره کار می کنه ولی خیلی قدیمی شده مدل 1501 فوق العاده است اگه Dell جدید هم مثل این بود حرفی نیست .
در مورد HP باید بگم داداشتم Pavillion داره اصلا کیبردش بدرد نمی خوره
Asus انگار خوب در آمده ولی من همیشه عاشق تنوع بودم
راستی Apple زیر 1 تومن داره ؟
برای برنامه نویسی می خواهم با باطری خفن
ولی Apple هم برنامه هاش گیره
:-(
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
لپ تاپ سامسونگSAMSUNG - بانک لپ تاپ|بزرگترین مرجع لپ تاپ ایران|نمایندگی لپ تاپ های سامسونگ
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
قیمت لپ تاپ , سامسونگ : SAMSUNG- فروشگاه ارادو
از من به شما نصیحت سمت دل Inspiron 5110 اصلا نرو! کلا ببخشید ولی دل من مرجوعی تو این چند وقته زیاد گرفتم! در عوض فوجیتسو و ایسوز اصلا مشکلی گوش شیطان کر نداشته! خودم ایسوز دارم که تقریبا فقط روز جمعه از صبح تا شب خاموشه بقیه روزها خاموشی به خودش نمیبینه!
نظر من برای شما فقط Asus+Fujitsu ! اگر ایسوز خواستی یک مورد زیر قیمت بازار با امکاناتی که شما میخواید دارم!
هرچی dell دیدم داغ میکرده
فقط و فقط IBM LENNOVO
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
ایناهایی که میگم فقط تجربه شخصی هست
HP = بخاری
من خودم الان Dell XPS L502 دارم و باهاش مشکلی ندارم معمولا فقط در همین حد خاموش میشه که برم شرکت و برگردم و باقی طول روز (یا شب) روشن هست ، از نظر گرما هم با Lenovo Thinkpad مقایسه کردم فرقی نداشت
Lenovo هم دوستان دارن و راضی هستن
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
سری latitude از DELL محشر هست / یک زمانی که گارانتی 5 ساله داشت اما الان نمیدونم / این سری Full Port هستند اکثرا / برا من حتی پورت LPT هم داره/
دوستان
سونی وایو بسیار مناسب هست. بعد از اون دل توی ایران خوب جواب میده. کیفیتش هم خوب هست ولی جدیدا قیمت هاش خیلی رفته بالا
آشغالترین لپ تاپی که دیدم تو عمرم همین سونی بوده
7 تا پارسال خریدیم مزخرف بود قیمتش هم هر کدام 1200 بود
Asus خیلی خوبه من الان یه Asus g50vt دارم از آمریکا گرفتم تقریبا میشه گفت 24 ساعته روشنه هیچ مشکلی هم نداشته تا حالا
تازه مدل ریفر هم هست!
من خودم ایسوز دارم خفن راضیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)