یه کد مثل کد زیر داخل فایل index.php قرار بده یا بعد از همین کد زیر تو فایل index همین کد رو کپی کن و اطلاعاتش رو عوض کن و در بین کدو </div>کد PHP:
<div class="boxContents">
کدی رو که با لایو زیلا ساختی وارد کن
اگه مشکل داشتی اینم آی دی من: smh_123کد PHP:
<div class="boxNew">
<div class="boxTitle">اطلاعات</div>
<div class="boxContents"><ul><li><a href="info.php?articles&articles_id=7&sid=98ace4bb31d1d80d7d86351a0cf3d707">درباره ما</a></li><li><a href="info.php?contact&sid=98ace4bb31d1d80d7d86351a0cf3d707">ارتباط با ما</a></li><li><a href="info.php?sitemap&sid=98ace4bb31d1d80d7d86351a0cf3d707">نقشه سايت</a></li></ul></div>
</div>
دوست عزیز این سیستم TC هست و امکان اضافه کردن Box بصورت ماژولار رو داره!! این روشی که شما گفتید با ساختار سیستم سازگاری نداره...
به هر حال دقایقی پیش بنده براشون انجام دادم...
ارادتمند
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
سلام دوستان من لایو زیلا رو به کم دوستم نصب کردم و مشکلم الان این هست که وقتی رو گفتگو کلیک میکنی برام تو یه پنجره گفتگو کوچیک باز نمیشه مثل خیلی از سایتهای دیکه برام تو یه تب جدید باز میشه و مشکلش این هست که به طور فول اسکرین نمایش میده تو مروگ مثل خیلی سایتهای دیگه گوچیک نیست ... من تو کدو نگاه کردم اصلا براش اندازه و سایزی تعریف نشده کسی میتونه این مشکل رو برام حل کنه ضمیمه کردم
مشکل قالب فروشگاه سایتم این هست که نمیشه مستقیم کد رو گذاشت توش باید به ماژول تبدی بشه و بعد فعال بشه... لطفا کمکم کنید
این که مشکل نیست، خودم اینطوری تنظیمش کردم!
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
عزیز درست کردم برات....
ارادتمند
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
تشکر از دوست گلممون علی تقوی و تشکر ویژه از سایت وب هاستینگ تالک که خیلی بهم کمک کرد
سلام من میخام برای لایو زیلا خودم یه دسترسی دیگه بسازم که همکارم هم بتونه انلاین بشه و جواب مشتری رو بده برای این که این اممکان رو داشته باشم باید چطوری براش یه دسترسی ایجاد کنم
با LiveZilla Server Admin
بیا بالا
بعد گزینه
User Management
بعد
New
عزیز این مسیری که گفتید من رفتم اما اطلاعات وارد میکنم ارور میده تو گزینه profile name این عکس که گذاشتم چی باید بنویسم ؟؟
کسی کمکم نمیکنه ؟ لطفا.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)