با سلام،
در صورت امکان ip خودتون رو ارسال کنید تا بهتون اعلام کنم مشکل شما از کجا هست.
با سلام،
در صورت امکان ip خودتون رو ارسال کنید تا بهتون اعلام کنم مشکل شما از کجا هست.
http://www.webhostingtalk.ir/f55/29200/#post275506
کد:31.7.58.201
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
من همین مشکل رو با نت الیجنت دارم، کلا یک رینج آی پی رو میزنه تو ایران
وقتی هو ایز میگیری زده کانادا ولی وقتی سایتهایی مثل گوگل و .. رو میری میبینی ستینگ مخصوص ایران رو میاره، sourceforge و سایتهای دیگه که تحریم کردن رات نمیدن و ...
من فکر میکنم همش زیر سر گوگل هست و اینکه یکهو یه عالمه ایرانی میرن از یه جا سرویس میگیرن، گوگل میبینه همه دارن از آی پی فارسی سرچ میکنن و ... میزنه ایران .
کد:64.15.75.xyz
متاسفانه خود سايتها كه دسترسي نميدن بهتر از ما مي دونه و ربطي به آي پي ايران نداره.
حالا اون سايت از آي پي سوئيس چي ديده كه دسترسي رو بستند.
با سلام،
آیا شما ( و یا شخصی که ازشون سرور رو خریدید ) قبلا روی ای پی ها rWhois زاده بودند به نام خودشون ؟
آی پی به نام سرویس دهنده هست و آدرس برای خودشون اما وقتی به گوگل یا Ip2location میرید میزنه ایران
بعضی سایتها هنوز میزنن کانادا و بعضیا میزنن ایران
به نتیجه نرسید؟!آِا دشواری را با مرکز داده در میان گذاشته اید؟
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
اون سایت هایی که میفهمن شما ایرانی هستین از روی ساعت سیستم و زبان سیستم این موضوع رو میفهمن
البته بار اول ی فایل جاوا اسکریتپ لود میکنه یک بار که رفرش کنید تو صفحه میفهمه شما ایرانی هستین
جالبه اینجاست این اطلاعات رو ثبت میکنن که دفعه بعد هم اگه کسی زد بفهمن ایران هست
میخاین ای پی بدین از هر جا سایت میدم که سریع میفهمه ایرانی هستین
دروود
اگر دقت بفرمایید دوستان فرمودند که حتا با rdp هم همین مورد رو دارند.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)