-
August 4th, 2011, 18:08
عضو انجمن
پاسخ : Sinkhole-HTTP-Drone
به هر حال سایتی که بهش استناد کردن و از اونجا گزارش دادن (همین شدو سرور) اصلا سایت پدر مادر داری بنظر نمیاد.
نه آدرس و شماره تلفنی داره نه هیچی(تو قسمت تماسش)
کلا یه چند نفر جمع شدن یه سایت زدن فکر کردن چه خبره.
حالا اگه دیتا سنتر به خاطر چند نفر که حتی اسمشون رو (حالا چه درست چه غلط ) تو سایتشون نزاشتن، میاد مشتریشو که حتما وریفای کرده و داره هر ماه پول میده اونم اینطور که شما میگید چند ساله میخان بپرونن خوب خودشون ... هستند دیگه!
-
-
August 4th, 2011 18:08
# ADS
-
August 4th, 2011, 19:38
عضو انجمن
بنده به ایشون گفتم که چرا در دیتاسنتر های بزرگ حتی اسم این چیزی که میگید رو نشنیدم
پاسخ
Maybe those providers you mention don't take abuse serious, we do. We like
to keep our network clean and filter out dirty customers.
We use shadowserver.org as 1 of the parties to scan our network for
malicious activity.
We have over 500 servers and never got any complaints in from any of our IP
ranges (and we have over 100 ip ranges active at this point).
Only you pop out all the time with abuse. If you don't like this and you
want to keep on putting dirty customers with us, I suggest you move on.
اینم نحوه صحبت کردنشون
Singlehop حدود 8000 سرور داره مثل اینا شکم سیری با مردم برخورد نمیکنه
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
-
-
August 4th, 2011, 22:59
سلام.
جالبه، من فکرش رو نمی کردم هنوز دیتاسنتری وجود داشته باشه که anti spoof filter list در شبکه هاشون فعال نکرده باشند ...!!
ما که یک دیتاسنتر جدید هستیم هم این ACL ها و Filter List های ابتدایی رو روی switch هامون تنظیم کردیم!
این مشکل مربوط به شما نیست، جریان این هست که به محض ایجاد RRAS یا هر گونه routing دیگه، سرور شما به صورت indirect اصلاعات رو در سطح شبکه منتقل می کنه و کاربران دیگری که در دیتاسنتر مشابه سرور دارند میتونند این ترافیک رو شناسایی کنند و سرور شما رو به عنوان یک open ***** استفاده کنند برای ارسال انواع attack ها و کارهای مشابه!
پیشنهاد می کنم از دیتاسنتر بخواید ACL (برای شبکه های Cisco) و یا Filter List (برای شبکه های Juniper) رو در switch هاشون apply کنند تا این مشکلات پیش پا افتاده پیش نیاد.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2011, 23:28
عضو انجمن
خدا رو شکر, بالاخره توی این فروم یک فرد پیدا شد که علمی پاسخ من رو بده...
آریا جان اگه یک متن به زبان English برای ارسال به دیتاسنتر به من بدی یک دنیا ممنونت میشم
چون دانش فنی آنچنانی ندارند و نیاز به متقاعد کردنشون هست
-
-
August 4th, 2011, 23:54
سلام.
بحث دانش فنی نیست، بحث هزینه کردن و وقت گزاشتن هست وگرنه مواردی که عرض کردم با یک گوگل سرچ قابل یادگیری هست!
You may need to apply the basic ACLs like Netbios and 1819 and anti spoof blocking on our switch port in order to prevent such spoofing issues.
You may already realized that we do routing to serve our VPS customers with VP--N servers capabilities and such routings will definitely ring the bell for spoofers in your network.
I would happily investigate that for you if you like by scanning your network to find such spoofers but I afraid that might be against your policy too.
As the last word, we would like to continue doing business with you and are not a fan of moving forward each time we face an issue with our contracted datacenters but if you need us to do so, we would.
Thanks.
فکر می کنم متن بالا کافی باشه.
با تشکر.
-
-
August 5th, 2011, 00:35
عضو انجمن
کلا همچین چیزی ندارن و قبول هم نمیکنن
میگن به خاطر تعداد کاربر های معدود شما ACL Apply نمیکنیم
وقتی هم که گفتم مشکل از امنیت شبکه هست کلی مسئله رو پیچوند...
بازم ممنون آریا جان که وقت گذاشتی
اشتباه از من بود که هم زمان از ایشون تعداد زیادی سرور خریدم تا تخفیف بگیرم و ریسلر بشم
اما افسوس که همش تبدیل به ضرر شد
تشکر از همه دوستان
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
-
تعداد تشکر ها از info_dlsong به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2011, 20:51
جند نکته من باید در این تاپیک متذکر شم .
1- بعضی از دوستانی که در مورد serverboost اضهار نظر می کنند اصلا از اونجا سرور ندارند و جالب اینجاست بعد ازآمدن بنده به این فروم این اضهارنظرها پیدا شدند به تمام این دوستان توصیه می کنم رقابت کنید نه اینکه با روش های نادرست بخوایید مشتری پیدا کنید .
2- تاپیکی اینجا باز شد که من جواب دوستان رو اونجا دادم :
http://www.webhostingtalk.ir/f34/28301/
در اون تاپیک بارها تاکید کردم اگر کسی مشکلی داره بنده به عنوان نماینده دیتا سنتر پاسخگو هستم که جالب اینجاست که کسی جز بازکننده تاپیک به بنده ایمیل زدند و مشکل ایشون رو من بر طرف کردم و باهاشون همکاری کردم که امیدوارم خودشون توضیح بدن .
3- در مورد آقای info_dlsong اول که ایشون گفتن :
من سراغ اون پیج نرفتم دیتاسنتر اون رو سورس کارهای خودش قرار داده و به خاطر همون پیج 50 تا آی پی رو نال روت کرده = 50 تا از سرور ها داون شد !!!
که امیدوارم منظور ایشون سرور مجازی بوده باشه .
در رابطه با ایشون من به دیتا سنتر ایمیل زدم و این پاسخ اونهاست :
Hi,
This guy has 2 servers, we received quite some complaints from him on many IPs on a very short period of time.
He had several customers with infected machines (Trojans, malware, virusses), and such people we don't need in the network.
He might claim otherwise, but those are things we cannot ignore, we are no Ecatel network and we prefer keeping it all clean!
همین الان سایت های بزرگ و زیادی رو بنده روی این دیتا سنتر هاست کردم و هیچ کدوم مشکلی تا به امروز نداشتند . ضمن اینکه بازهم توصیه می کنم در مورد این دیتا سنتر به بررسی سایت های انگلیسی زبان رو حتما مطالعه کنید .
724server نماینده رسمی serverboost در ایران
-
-
August 9th, 2011, 20:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
724server
جند نکته من باید در این تاپیک متذکر شم .
1- بعضی از دوستانی که در مورد serverboost اضهار نظر می کنند اصلا از اونجا سرور ندارند و جالب اینجاست بعد ازآمدن بنده به این فروم این اضهارنظرها پیدا شدند به تمام این دوستان توصیه می کنم رقابت کنید نه اینکه با روش های نادرست بخوایید مشتری پیدا کنید .
2- تاپیکی اینجا باز شد که من جواب دوستان رو اونجا دادم :
http://www.webhostingtalk.ir/f34/28301/
در اون تاپیک بارها تاکید کردم اگر کسی مشکلی داره بنده به عنوان نماینده دیتا سنتر پاسخگو هستم که جالب اینجاست که کسی جز بازکننده تاپیک به بنده ایمیل زدند و مشکل ایشون رو من بر طرف کردم و باهاشون همکاری کردم که امیدوارم خودشون توضیح بدن .
3- در مورد آقای info_dlsong اول که ایشون گفتن :
که امیدوارم منظور ایشون سرور مجازی بوده باشه .
در رابطه با ایشون من به دیتا سنتر ایمیل زدم و این پاسخ اونهاست :
Hi,
This guy has 2 servers, we received quite some complaints from him on many IPs on a very short period of time.
He had several customers with infected machines (Trojans, malware, virusses), and such people we don't need in the network.
He might claim otherwise, but those are things we cannot ignore, we are no Ecatel network and we prefer keeping it all clean!
همین الان سایت های بزرگ و زیادی رو بنده روی این دیتا سنتر هاست کردم و هیچ کدوم مشکلی تا به امروز نداشتند . ضمن اینکه بازهم توصیه می کنم در مورد این دیتا سنتر به بررسی سایت های انگلیسی زبان رو حتما مطالعه کنید .
دوست عزیز اصلا مسئله این نبود
مسئله این هست که شبکه این دیتاسنتر برای تانلینگ مناسب نیست
اگر صحبت های آریا عزیز رو هم ببینی متوجه میشی
-
-
August 9th, 2011, 21:27
با سلام،
همین که آقای Jelle به شما اطلاءات کاربر دیگرشون رو فاش کردند خودش یک زعف در مدیریت هستش.
در مورد تاپیک هم که گفته شد دیتا سنتر باید شبکه رو کمی ***** کند، کاری که همه دیتا سنتر ها انجام میدهند.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2011, 21:59
سلام.
آیا کاربر (خریدار سرور ها) به شما (آقای 724server) این اجازه رو داده بودند که از دیتاسنتر اطلاعات ایشان رو دریافت کنید ؟
همینطور آیا کاربر شما پس از اجازه دادن به شما، شما را به عنوان سخن گوی خودشون به دیتاسنتر معرفی کرده بودند (شما رو authorize کرده بودند) ؟
من هیچ سرویسی از دیتاسنتر مذکور ندارم و اطمینان دارم که هر دیتاسنتر قوانین خودش رو داره ولی بعضی از قوانین به صورت عمومی برای تمام شرکت های سرویس دهنده در سراسر دنیا apply میشه که اون هم customer privacy هست!
ما کاربرانی داریم که از یک دامنه مخصوص به ما ایمیل میزنند ولی برای مثال تنها info@domain.com در سیستم پشتیبانی ما ثبت شده و هر ایمیل دیگری که از دامنه مشابه دریافت بشه ولی از آدرس info دریافت نشه بدون پاسخ مستقیماً close خواهد شد!
همینطور پیشنهاد می کنم در انجمن های انگلیسی زبان این مورد رو مطرح کنید تا مشخص بشه که آیا کسی با این کار موافق هست و یا خیر و آیا کسی به دیتاسنتر مذکور دیگر اعتماد خواهد کرد و یا خیر ؟
با تشکر.
-