-
August 1st, 2011, 14:11
عضو انجمن
پاسخ : اوضاع این روز های اینترنت - قطعی های مکرر ، کندی سرعت و...

نوشته اصلی توسط
LIAN2
همون صفحه اول یه تیبل داره که مشخصات مانند سرعت و آی پی و ... توش نوشته ! شما از چه مودمی استفاده میکنید ؟
بله پیداش کردم Downstream
چون تو فایر فاکس Down Stream رو که چسبیده نیست سرچ کردم پیدا نکرد پس درستش Downstream بدون فاصله هست
SNR Margin
:
17.6
Line Attenuation
:
51.9
Data Rate
:
1024الان این رقم ها خوبه یا بد؟
-
-
August 1st, 2011 14:11
# ADS
-
August 1st, 2011, 14:16
عضو جدید
واسه من هم دیروز از ظهر تا غروب بشدت خراب شده بود ولی نزدیک به شب درست شد.راستی از مخابرات adsl دارم
-
-
August 1st, 2011, 14:50
راستی من دو تا از دوستام از مخابرات سرویس دارن این عدد upstream و downstream اونا یه عدد مبنای دو(64و128و256و512و1024) نیست. چرا؟ مثلا من که صبانت هستم یک عدد مبنای دو هست.
چجوریه؟
-
-
August 1st, 2011, 14:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Zhobin
من هم از مخابرات سرویس دارم فوق العاده هست !
به نظر من یک کار میشه کرد ! یک اینترانت 2 مگابیت نا محدود از مخابرات بگیرید + یک میکروتیک یا سرور مجازی ویندوز از دیتا سنتر افرانت => یک اینترنت پر سرعت دارید و برید حالش رو ببرید !
دوستی که گفتند از مخابرات اینترنت 1 مگابیت دارند و 220 کیلو دانلود می کنند باید بگم اشتباه هست. اون 2 مگابیت هست و تعرفه مقطوع اون در سراسر کشور 410 هزار تومان است.
سلام
تاثیر داشتن یک میکروتیک یا سرور مجازی ویندوز از دیتا سنتر افرانت چیست ؟
-
-
August 1st, 2011, 14:54

نوشته اصلی توسط
Reza.exe
سلام
تاثیر داشتن یک میکروتیک یا سرور مجازی ویندوز از دیتا سنتر افرانت چیست ؟
فکر کنم میخوان وی پی ان سرور راه بندازن تا از شبکه داخلی به سرور متصل بشیم و از اون طرف به شبکه جهانی !
-
تعداد تشکر ها از LIAN2 به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2011, 14:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
راستی من دو تا از دوستام از مخابرات سرویس دارن این عدد upstream و downstream اونا یه عدد مبنای دو(64و128و256و512و1024) نیست. چرا؟ مثلا من که صبانت هستم یک عدد مبنای دو هست.
چجوریه؟
فرقی نمیکنه !
ISP ها در نرم افزار اکانتینگ ای که دارن میتونن هر عددی رو وارد کنند !
این مودم من :
برای مثال این عکس برای خودم هست :
من اینترنت 384 از شاتل گرفتم و سرعت دانلودم حدود 60 کیلوبایت هست در حالی که حداکثر باید 48 باشه.

می بینید که شاتل برای من به جای 384 کیلوبیت، 864 ست کرده!
لینک : http://www.webhostingtalk.ir/f14/28170/#post269187
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2011, 15:05
عضو انجمن
خب ، با این تفاصیر فکر کنم داشتن یک میکروتیک یا سرور مجازی ویندوز از دیتا سنتر افرانت تاثیر چندانی نباید داشته باشه
حتی اگر به صورت وی پـــ انـــ یا so*s استفاده بشه قاعدتا باید سرعت کمتر بشه ! نه بیشتر !
-
-
August 1st, 2011, 15:11

نوشته اصلی توسط
Reza.exe
خب ، با این تفاصیر فکر کنم داشتن یک میکروتیک یا سرور مجازی ویندوز از دیتا سنتر افرانت تاثیر چندانی نباید داشته باشه
حتی اگر به صورت وی پـــ انـــ یا so*s استفاده بشه قاعدتا باید سرعت کمتر بشه ! نه بیشتر !
نگاه کنید . شما از طریق شبکه داخلی که سرعت زیادی داره به سرور متصل میشین و اطلاعات دریافتی رو از طریف کانکشن اینترنت سرور که پرسرعت هست دریافت میکنید ! اوگی ؟!
-
تعداد تشکر ها از LIAN2 به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2011, 15:34
عضو انجمن
من از سی نت زنجان دارم که پهنای باندشو از پیشگامان میگیره و قطعی زیاد داشته این چند روز البته این قطعی ها چند دقیقه بیشتر طول نکشیده به جز یک مورد که گفتن به علت نوسان برق بوده .
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
من از سی نت زنجان دارم که پهنای باندشو از پیشگامان میگیره و قطعی زیاد داشته این چند روز البته این قطعی ها چند دقیقه بیشتر طول نکشیده به جز یک مورد که گفتن به علت نوسان برق بوده .
-
-
August 1st, 2011, 15:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LIAN2
نگاه کنید . شما از طریق شبکه داخلی که سرعت زیادی داره به سرور متصل میشین و اطلاعات دریافتی رو از طریف کانکشن اینترنت سرور که پرسرعت هست دریافت میکنید ! اوگی ؟!
نمیشه که عزیز ، بازم شما دیتای دریافتیتون از لاین isp خودتون رد میشه ریموت که نمیکنید
-
تعداد تشکر ها از Masoud.B به دلیل پست مفید