-
August 1st, 2011, 00:19
عضو انجمن
شفاف سازی در مورد torrent
دوستان سلام
راستش رو بخوایید اصلا نمیخواستم این تایپیک رو بزنم که امروز مجبورشدم.
الان جدیدا یک سری از دوستان میان(و اومدن) گفتند که سرور مجازی یا اختصاصی از انگلیس میدیم. تا اینجا مشکلی نیست بدید.
بعد اومدن میگن تورنت آزاد هست!؟ 
بعضی از دوستان(!) هم میان(یا اومدن) میگن تورنت در هیچ کجای دنیا مشکل نداره!! یکی نیست بگه آخه بردار من خواهر(!) من این مملکت بلاد کُفر انگلیس رو باهمه جای دنیا جمع نَبَندید. اینجا خلاف کار کپی رایت انجام بدید یا کار خلاف قانون باهاتون برخورد میشه حالا باز هی بیایید بگید هیچ جای دنیا مشکلی نداره!!
اکثر دوستانی که دارند سرویس انگلیس از دیتاسنتر RedStation میدهند در هنگام آفر این دیتاسنتر سرور رو تهیه کردند.(به زبان سادتر حمله ایرانی ها به این دیتاسنتر ...
)
آفری که تا شش ماه دیگر خیلی ها نمیتونن از پَس هزینه های اون بر بیان سرور رو یا منتقل میکنند یا سرویس دهی رو کلا کنسل میکنند!!
حالا سَر حرف من با اونا نیست با کاربران و مشتریان احتمالیشون هست. در انگلیس یا حداقل(!!!) دیتاسنتر مذکور تمامی خدمات وارز اسپم پیشینگ ... به کل ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد میکنند. حرف هم رو باد هوا نمیزنم طی حدود یک سالی با این دیتاسنتر کار کردیم(و میکنیم) و همه نوع سرویس که ارائه میدن داریم از رَک اختصاصی تا سرورهاشون خدمتون عرض کردم!
حالا چرا تو تایپیک گفتم؟! چون ....... محترم پست بنده که مربوط به این میشد رو در یکی از تایپیکها پاک کردند! (اسم نَبُردم ها!!)
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2011 00:19
# ADS
-
August 1st, 2011, 00:30
عضو انجمن
پاسخ : ** حتما مطالعه کنید **
هیچ دیتاسنتری با خود عمل تورنت کاری نداره ، حالا چه انگلیس چه سیرالئون
در واقع مشکلشون با محتوای فایلی هست که تورنت میشه ، اگر وارز باشه که برخورد میشه ، اگر نه یک فایل رایگان عمومی باشه شما 1000 بار هم دانلود کنی بهتون چیزی نمیگن (این تجربه من بود)
-
تعداد تشکر ها ازMasoud.B به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2011, 00:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
هیچ دیتاسنتری با خود عمل تورنت کاری نداره ، حالا چه انگلیس چه سیرالئون

در واقع مشکلشون با محتوای فایلی هست که تورنت میشه ، اگر وارز باشه که برخورد میشه ، اگر نه یک فایل رایگان عمومی باشه شما 1000 بار هم دانلود کنی بهتون چیزی نمیگن (این تجربه من بود)
آخه اکثر فایلهای رایگان عمومی رو میرن از خود سایت سازنده دانلود میکنند یک در هزار میشه که فایل عمومی باشه 99.9 درصد فایلهای ناقض قوانین کپی رایت هستند. (اینم تجربه من بود)
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2011, 00:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
آخه اکثر فایلهای رایگان عمومی رو میرن از خود سایت سازنده دانلود میکنند یک در هزار میشه که فایل عمومی باشه 99.9 درصد فایلهای ناقض قوانین کپی رایت هستند. (اینم تجربه من بود)
بله دقیقا" 99.9
% فایل های تورنت وارز هست ، ولی اون میشه قانون کپی رایت دیگه ربطی به تورنت نداره
-
تعداد تشکر ها از Masoud.B به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2011, 00:39
کپی رایت رو درست بخوای تعریف کنی فرقی نمی کنه یه بازی هم کرک می شه می یاد بیرون چه روی تورنت چه رو فایل سرو یا رایپد شیر.... دانلود می کنیم نقض قوانین کپی رایت هست.
-
-
August 1st, 2011, 00:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
بله دقیقا" 99.9
% فایل های تورنت وارز هست ، ولی اون میشه قانون کپی رایت دیگه ربطی به تورنت نداره
بحث من رو فایلهای عموم نیست. روی معنی کلمه تورنت هست که بین ایرانی ها و اکثر دنیا جا افتاده. فایلی که میخوان نمیتونن لینک سایتهای فایل شیرینگ رو پیدا کننده میرن سراغ تورنت!
پس تورنت شده " معدن فایلهای ناقض قوانین کپی رایت " در باب همین موضوع چندتا از دوستای من اینجا از سمت اینترنت پروایدرشون براشون اخطار اومده که از تورنت استفاده کرده بودن(برای دانلود فایل ناقص قوانین کپی رایت)
کاربری که میاد میپرسه تورنت آزاده یعنی چی؟! یعنی میخواد فایل ناقص قوانین دانلود کنه آپلود کنه رو سایتش و ...
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
بعد مشتری میاد به ما میگه که آقا فلانی میگه انگلیس تورنت مشکل نداره...
تنها راه ارتباطی با من:
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2011, 13:11
عضو انجمن
در خیلی موارد دیتاسنتر ها شاید به انتشار محتوای ناقض کپی رایت ( وارز) گیر ندن تا زمانی که صاحب امتیاز نرم افزار منتشر شده به اونا گزارش بده .
ولی به طور کل تورنت ترکر رو در هر حالتی ممنوع میدونند . حتی اگر برای انتقال محتوای آزاد باشه . در خیلی سرویس دهنده های اینترنت تو کشورهایی مثل آلمان یا مالزی که من اطلاع دارم به طور کل استفاده از تورنت مشکل قانونی داره برای کاربران .
-
-
August 2nd, 2011, 13:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iMohsen
در خیلی موارد دیتاسنتر ها شاید به انتشار محتوای ناقض کپی رایت ( وارز) گیر ندن تا زمانی که صاحب امتیاز نرم افزار منتشر شده به اونا گزارش بده .
ولی به طور کل تورنت ترکر رو در هر حالتی ممنوع میدونند . حتی اگر برای انتقال محتوای آزاد باشه . در خیلی سرویس دهنده های اینترنت تو کشورهایی مثل آلمان یا مالزی که من اطلاع دارم به طور کل استفاده از تورنت مشکل قانونی داره برای کاربران .
خیر ، استفاده تورنت چرا باید مشکل قانونی داشته باشه ؟ دلیل ؟
تمام سایت های نرمافزار یا سیستم عامل مانند centos , debian , ... لینک تورنت هم قرار دادند برای دانلود
Downloading Debian CD images with BitTorrent
http://isoredirect.centos.org/centos/5/isos/i386/
-
-
August 2nd, 2011, 13:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
حرف ایشون تایید میشه استفاده تورنت برای استفاده از نرم افزارهای رایگان مشکلی نداره. ولی بعضی از آی اس پی ها به مقول معروف پیش خودشون میگن سَری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندیم!! پس تورنت رو در سرویسشون ممنوع قرار دادند که تعدادشون خیلی فکر میکنم کم باشه.
تنها راه ارتباطی با من:
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2011, 14:09
عضو انجمن
حالا یکی پیدا شده میخاد بده، لابد مسئولیتش رو هم خودش به عهده میگیره!
من الا یک وی پی اس دارم تو آلمان تورنت های خودم و کاربرانم رو اونجا میارم، خیلی وقته هم دارم. (خودم جرعت ندارم سرور بگیرم به نام کانتکت خودم!) ولی وقتی یارو داره میده و مسئولیتش هم با خودش هست دیگه بمن چه؟
-