این همه وبسایتی که .com ای هستند و کپی رایت رو نقض میکنند چرا دامنه شون مسدود نمیشه؟
این همه وبسایتی که .com ای هستند و کپی رایت رو نقض میکنند چرا دامنه شون مسدود نمیشه؟
نمی دونم اما اینا 14 روز وقت دادن لایسنس تهیه کنم و بعد 14 روز نوشتن که وبسایت و مسدود میکنیم ننوشتن از چه طریقی هاست یا دامنه اما یه چیزایی شنیدم که دامنه اگر دات کام باشه مسدود میشه
دامنه من . کام هست نمیخوام دامنه اصلی مسدود بشه اینکارو چطوری انجام بدم
که ادرس انجمن بشه ادرس دات ای ار ام
الان من که Directi هستم و دومین دارم و سیستم من هم لایسنس نداره پس از کجا میتونند به من ایمیل بفرستند پروایت Directi ایمیل من نیست و ایمیلی هم روی ایمیلم ریدایرکت نشده /
سلامرحمان جان یعنی دامین بین المللی رو نمیشه امیدوار بود بهش؟!
این مشکل را ما قدیم ها زیاد داشتیم
اون زمان که هنوز نسخه وی بی 3.6 - 3.7 آمده بود
طرف هاست وارز از ما تهیه می کرد , خوب طبیعتاً بعد از شکایت و .... از طرف ما خیالش راحت بود و سایت را نمی بستیم و به اخطار هم توجهی نمی کردیم ولی دامنه های بین المللی که ثبت می کردن دیگه در حوضه اختیار ما نبود و دامنه را با پیگیری مسدود می کردن
من هم همون ابتدا به خریدارانی که واقعاً میخواستن مشکلی براشون پیش نیاد توصیه می کردم که از دامنه های ملی استفاده کنن
مصطفی (( s.w.a.t )) خوب یادش هست , چون تو انجمن سایت ما چیزی نبود که ما نال نکنیم و هیچ مشکلی هم نداشتیم
این هم مد نظرمون باشه که بیشتر روی سایتهایی حساس میشن که توسط دیگران گزارش شده
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اگه فروم روی ir باشه و دات کام ریدایرکت بشه به ir مشکلی پیش نمیاد ولی برعکس احتمالش هست و ریسکه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)