كاش يكي پيدا ميشد همه اين آموزش ها رو يه جا يا حداقل تو يه سايت ديگه مثه مديافاير آپلود ميكرد تكليف ما كه اكانت رپيدشير نداريم چيه!
يه آدم با مرام پيدا بشه خدا خيرش بده
كاش يكي پيدا ميشد همه اين آموزش ها رو يه جا يا حداقل تو يه سايت ديگه مثه مديافاير آپلود ميكرد تكليف ما كه اكانت رپيدشير نداريم چيه!
يه آدم با مرام پيدا بشه خدا خيرش بده
سلام من تو درس چهارم مشکلی برام پیش اومد
بعد از ساختن یوز وپسوورد موقع امتحانش وقتی که admin و 123456789 میزارم یا اینکه وقتی اسم ورمزی اشتباه میزارم به جای منتقل کردنم به صفحه موردنظر برام این پیغام رو نشون میده
Unknown column 'admin' in 'where clause'
مشکلم کجاست, دو ساعته که همه راهها رو امتحان میکنم, همه ویدیوهای قبلی رو دوره میکنم ببینم اشکال کجاست ولی پیداش نمیکنم.
ویرایش توسط hami123 : July 30th, 2011 در ساعت 18:45
سلام
دوستان عزیز یکی از عزیزان که سرور مناسب داره اموزش هارو لینک مستقیم بده از راپیدشر که نمیشه دانلود کرد
از رپید باز هست لینک های مستقیم شده خودم هست
آقایون یکی مشکل منو حل کنه لطفاً, بالاخره مشکل از دیتا بیز هست یا از پی اچ پی
سلام , اگه دروس 23 به بعد رو از غیر رپید شیر بزاری ممنونت میشم, لامصب نمیخاد دانلود کنه وهی میگه باید رپید پرو بشم
فکر کنم از دیتا بیس باشه
منم به همین مشکل برخورد کردم نمیدونم چطور حل میشه دوستان ااگر میدونن بگن
آقايون یک فاعل خیری بیاد این لینکها رو تو مدیافایر یا هر سایت دیگه ای آپلود کنه, این رپید شیر دهنمو سرویس کرد, همه لینکها رو پرو کرده ومیگه باید اکانت بگیریم
آقایون بقیه درسها چی شد, کسی نیست به جای استادمون برامون کلاس بزاره, حالا که استاد رفته سربازی یعنی کلاس باید تعطیل بشه, کسی نیست حداقل به من بگه دیتا بیز رو چطور توی هاست آپلود کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)