-
July 29th, 2011, 15:11
پاسخ : فروش یک سایت وبلاگدهی با قدمت 5 ساله
یه بار دیگه هم میگم دوستان نا وارد قیمت پرت ندن لطفا ...
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
یه سری اطلاعات تکمیلی :
الکسار تو دو روز از 250 هزار به 237 هزار کاهش یافت الکسا جهان منظورمه
و روز به روز داره پایین تر میاد ... تعداد یوزر های سایت = 6500 نفر که میل هاشونم موجوده میتونید بهشون میل بزنید تا دوباره برگردن به سایت تعداد ساخته شدن وبلاگ در روز = 10-20 وبلاگ در روز ... سیستم تبلیغاتی هم فید بک خوبی میده بهتون
-
-
July 29th, 2011 15:11
# ADS
-
July 29th, 2011, 15:26
240 هزار آمار الکسا اصلاً آمار خوبی نیست، یه سایت نو پا شروع به فعالیت مستمر کنه یه ساله آمارش حتماً زیر 100 هزاره - قیمت مناسب نیست
درسته
من يه مدت روي دامنه
ابیت هاست | خرید هاست | هاست رایگان | فروش هاست | خرید سرور | فروش سرور | خرید vps | فروش VPS | هاست دانلود هاست رايگان با ساب دامنه سايت مي دادم
الكسا كمتر از 6 ماه به 59.000 رسيد
آخرش هم فيلتر شد.
بعد من در تعجبم چطور سايتي با 5 سال قدمت ، الكساش اينه ؟!!
دامنه ديگه اي نداره اين سايت ؟
-
-
July 29th, 2011, 15:31
بابا جان باشه شما مهندس شما دکتر اصلا شما مدیره الکسا خوب شد ؟؟؟ دلیلی نمیبینم هی بیاید و این تاپیکو با این نوشته ها خراب کنید ... بابا جان کسی شما رو زور نکرده بیاید اینجا که خوب نخرید شما !! عجبا
-
تعداد تشکر ها از mdake.com به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2011, 15:47
-
-
July 29th, 2011, 16:00
ادم نفهم که میگن اینه ها صد بار نوشتیم بابا اگه قصد خرید ندارید چیزی نگید باز اومد پارازیتو ول کرد
عزيز ميخواي سايت بفروشي دليلي نداره بياي اينجا هر چي از دهنت در مياد به كاربرا بگي
بعد اينكه اگه ميخواي بفروشي تو همون سايت اطلاعيه بزن كاربراي خودت ميخرن !
-
-
July 29th, 2011, 16:00
عضو انجمن
پست های این بخش در تعداد پست ها حساب نمیشه !
@استارتر : دیگه کسی پست اضافی نمیده :دی
-
-
July 29th, 2011, 16:03
من اینجا هرکسی پست چرند بزنه جوابشو میدم
چون اکثرتون و میدونم فقط میخواید تاپیک خراب کنید اگر یکم فکر میکردید نمیومدید الکی خودتون بندازید تو بحث چون اینجا واسه کسیه که خریدار باشه نه واسه چت و اینجور چیزا
-
-
July 29th, 2011, 16:09
منم report ميكنم كه مديريت راجع به شما تصميم بگيره
-
-
July 29th, 2011, 18:17
میشه مدرکی چیز بزارید که این سایت ماله شماست
-
تعداد تشکر ها از 021teh به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2011, 19:17
بابا جان باشه شما مهندس شما دکتر اصلا شما مدیره الکسا خوب شد ؟؟؟ دلیلی نمیبینم هی بیاید و این تاپیکو با این نوشته ها خراب کنید ... بابا جان کسی شما رو زور نکرده بیاید اینجا که خوب نخرید شما !! عجبا
عزیز من تو اومدی خراب کردی ، بقیه حق دارن سوال بپرسن . حق داره بپرسه و این سوال تو ذهنش به وجود بیاد که وقتی من خودم میتونم یه سیستم وبلاگدهی خوب نصب کنم و تو 1 ماه به زیر 100 هزار برسم چرا باید پول مفت به کسی که حرف زدنش رو بلد نیست بدم ؟
عجب ...
-
تعداد تشکر ها از xersis به دلیل پست مفید