برای من که یه خانوی زنگ زد تا اومدم سلام علیک کنم یه چیزایی گفت قطع کرد! رفت من رو با دنیام تنها گذاشت
کدش راحته محسن جان چند بار هم تکرار میکنه فکر نکنم سخت باشه
برای من که یه خانوی زنگ زد تا اومدم سلام علیک کنم یه چیزایی گفت قطع کرد! رفت من رو با دنیام تنها گذاشت
کدش راحته محسن جان چند بار هم تکرار میکنه فکر نکنم سخت باشه
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
یه گذینه داره که میتونید انتخاب کنید براتون sms کنه کد رو
موفق باشید.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
قبلا که به این صورت نبود . شاید جدیدا گوگل سیاست عضویت را تغییر داده
دوست عزیز ربطی به سیاست عضویت نداره! این سیستم الان 6 ماهی میشه راه اندازی شده. برای امنیت بیشتر اکانت شما هستش. من 2nd step verfivation هم فعال کردم برای اینکه امنیت امکانتم رو بیشتر کنم! از هرکامپیوتری که بخوایید لاگین کنید باید یه کد داشته باشید که خود گوگل زنگ میزنه میده.
بعدش تا اونجایی بنده از این سیستم استفاده کردم لهجه بدی نداره اپراتور! :دی
ات امیر: فکر میکنم این خانومه جای مادربزرگت باشه![]()
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
یه چیز جالب داره اینه که تا زمانی که شما گوشی رو برداشی ، یه کلمه ای ، چیزی نگی ، شروع نمیکنه به خوندن شماره. برای اینکه جلوی اسپم رو بگیرن ...
....
منکه سیستم ضبط مکالمه رو فعال کردم و دوباره پلی کردم و نوشتمش .
ویرایش توسط amin885 : July 28th, 2011 در ساعت 23:53
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)