یورو 1770
دلار 1160
5 مرداد ماه
یورو 1770
دلار 1160
5 مرداد ماه
ای دی محترم info.justserver جناب حامد عسکری
شما حدود بیش از سه هفته قبل پرداختی به مبلغ 424 دلار داشتین که مبلغ 42 تومن کم داشتین و با اصرار مبنی بر اینکه سرور ساسپند میشه التماس برای پرداخت داشتین و قول دادین که مبلغ رو روز بعد واریز کنین متاسفانه بعد از گذشته سه هفته اصلا به پیام های من پاسخ ندادید. این جا به اطلاع شما برسانم عواقب عدم پرداخت متوجه شخص شما است.
یا علی
ویرایش توسط موسی : July 27th, 2011 در ساعت 20:19
سلام بردادر موسی
لطفا برای من شماره حساب خود را پیغام نمای
قربانش
جناب آقای حامد عسکری (اصغری) شما در حالیکه به اینجانب مبلغی بدهکار هستین در پیام خصوصی ( با ای دی وحید)تهدید می کنین که از فعالیت در سایت منو محروم می کنین
البته من در مورد صحت و سقم ادعای شما در خصوص مالکیت این وب سایت اطلاعی ندارم ولی چنانچه به فرض مالکیت این وب سایت webhostingtalk.ir هم باشین
اولا تهدید شما کاملا بی ربط است و توجیه مناسبی نیست بلکه لازم است بدهی خود را بپردازید
ثانیا من از تهدید شما ابایی ندارم اگر مدیر چنین سایتی چنین رفتاری داشته باشد که حاضر نباشد بدهی خود را بپردازد فعالیت هم نداشتم اهمیتی ندارد
یا علی
کار موسی تایید شده هست و چندین خریدای مارو کرده و خیلی سریع و با ادب هستن.
به نظر من این رفتار با ایشون جالب نیست چون موسی سود زیادی نمی کنه از خریداش که کارای بچه ها باعث تردید ایشون میشه و بعضی از خدمات رو حذف کردن.
مطمئن اید از کاربر Vahid نبوده ؟
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
خوب دوست عزیز ایشون که مدیر نیستن
الان هم بن شده اند اگه دقت کنید
موفق باشید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
اقا موسی
وجه را برگشت بزنید . کاربری که شخصیت ندارد بهتر است سرورش مسدود شود
بله refunde کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)