رحمان جان باریک
کار خوب و پسندیده ایی انجام دادی!
کمک هم خواستی رو تیم ما هم میتونی حساب کنی!
موفق باشی
رحمان جان باریک
موفق باشی
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
سلامنه عزیز
شما می توانید کلاینت تعریف کنید و حتی به هر یوزر یک سری دسترسی بدهید.
دسترسی ها زیاده و خودتان می توانید بسته به نیاز گروپ تعریف نمایید.
کلیه کارها شامل ریست، ریبیلد و ... را می توانید دسترسی دهید.
موفق باشید
حقیقت امر که من چنین چیزی ندیدم
من یک کاربر تعریف کردم ولی لوگین نشد
الله و اعلم
سلامرحمان جان باریک
موفق باشی
ممنون
تقریباً تمومه
آماده بشه بهت خبر میدم
نظری نداری ؟؟
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
بسیار عالیست عزیز؛
فقط اگر به قول یکی از دوستان بتونید whmcs هم درست کنید واقعا عالی میشه ... خیلی نیاز داریم. خواهشا اگه میشه اینم انجام بدید.
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
من نیز مثل مصطفی عزیز مایلم که یک عکسی دمویی هرچی که میتونی بدی تا بررسی کنیم.
سلامسلام.
باید ببینم و نظر بدم!ندید کی رو دیدی که تاحالا نظر بده! :دی
عکسی دمویی هرچی که میتونی بفرست یه آنالیز حسابی بکنمش.
کدنویسی هاش تقریباً تمام شده (( یعنی چیز دیگه ای نمانده )) درست جواب داده
فقط یه مقداری دیگه کار داره
همچنین یه کم رو گرافیکش کار کنیم
تمام که شد بهتر خبر میدم
حقیقتش که اصلاً به فکر ماژول نبودم , از اول تصمیم داشتیم که وابسته به سیستم خاصی نباشهبسیار عالیست عزیز؛
فقط اگر به قول یکی از دوستان بتونید whmcs هم درست کنید واقعا عالی میشه ... خیلی نیاز داریم. خواهشا اگه میشه اینم انجام بدید.
اگر شد , چشم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلامخدا کند که بشود !
راستی هزینه اش چقدر است؟ :دی ( همه چیز رو می گیم بجز هزینه :دی )
در مورد قیمت هنوز هیچ تصمیمی نگرفتیم , به دلیل اینکه هنوز کامل کامل نیست
چون همه از whmcs استفاده نمی کنن گفتیم یک چیزی باشه که عمومی باشهمال whmcs رو یکی از بچه های تیم ما نوشته!
خواستی شب اومدم خونه یادم بنداز ازش بپرسم ببینم کاملش کرده یا نه![]()
سلام
در مورد نمایش پهنای باند خدمت دوستان عرض کنم که متاسفانه نشد
قالب اصلی صفحه لوگین و طرح اصلی پنل کاربری و مدیریت انتخاب شد انشاالله تا چند روز دیگه چند تصویر به عنوان پیش نمایش قرار میدم
موفق باشید
سلام
داشتم الان با مصطفی چت میکردم که حرف از این پنل شد
یک تصویر از قسمت کاربری پنل آماده کردم و ارسال کردم
گفتم شاید دیگر دوستان هم تمایل داشته باشن , مشاهده کنن :
توضیحات :
در تب Profile کاربر می تواند , این موارد را ویرایش کنه :
نام , نام خانوادگی , ایمیل , پسورد , یوزر و ...
در تب Logs :
یک سری اطلاعات مانند ای پی های وارد شده به پنل , آخرین تغییرات صورت گرفته به همراه تاریخ و زمان دقیق قابل مشاهده است
در تب Support :
کاربر در صورتی که مشکل داشته باشه به وسیله این گزینه , توانایی ارسال یک پیام به پنل ادمین را دارد (( برای رفع مشکل ))
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)