سلام
این سفارش امروز در سایت ما ثبت شده بود از پنل مشخص هست که مربوط به سایت ما هست
بهتر دیدم که خودم هم توضیح بدم هرچند که جناب لیالی در تیکت ها بهتون پاسخ داده بودند
اون چیزی که ما همیشه به کاربران توصیه میکنیم :
دایرکت ادمین حداقل رم 512 و سی پنل حداقل رم 1024 مگابایت
دایرکت ادمین را شما میتونید روی سروری با 256 مگابایت رم نصب کنید ولی عملاً هیچ کارایی نداره
این را شما مد نظر بگیرید که شما قرار هست فایروال و ... نصب و کانفیگ بشه , خوب برنامه های جانبی هم نیاز به منابع مثل رم دارن
قرار هست به گفته خود شما آپاچی تعداد زیادی یوزر را پشتیبانی کنه , به نظر خودتون با این رم میشه همه این کارا را کرد ؟؟
اگر این شدنی بود که دیگه سرویس دهندگان سرورهای با رم 12 - 16 - 24gb و ... خرید نمی کردن
البته به نظر من بهترین کار را جناب لیالی انجام دادن و به شما قبل از انجام سفارش اطلاع دادند که این پنل مناسب نیست و بهتر هست پنلی دیگه انتخاب کنید یا هزینه را برای شما بازگشت بزنیم
که هزینه حدوداً 9 دقیقه بعد به حساب بانک سامان شما واریز شد
خوب حالا از بحث سفارش شما که بیایم بیرون خودم به همکاران گفتم که هیچ زمان روی پنل کمتر از 512 مگابایت رم دایرکت ادمین نصب نکنن و روی پنل کمتر از 1024 مگابایت رم یا حداقل حداقل 768 مگابایت رم سی پنل نصب کنن
چرا ؟؟؟؟؟
سرویس را تحویل کاربری میدیم , کاربر توقع داره سرورمجازی مثلاً با رم 256 بتونه حداقل یکی دو تا سایت با بازدید خوب را پشتیبانی کنه که عملاً غیرممکن هست
پس چرا کاری را انجام بدیم که مطمعاً , بعد با نارضایتی کاربر روبرو بشیم ؟؟
همون اول به کاربر بگین که آقا فلان سرویسی که شما انتخاب کردید مناسب کار شما نیست و ....
نه اینکه سرویس را تحویل بدید و بعد هر روز با هم درگیر باشید
این چند خط آخر منظور کلی بود با کسانی که فقط به فکر این هستن یک پولی از مشتری دریافت کنن و سرویس را تحویل بدن
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید