-
July 26th, 2011, 20:52
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2011 20:52
# ADS
-
July 26th, 2011, 20:58
پاسخ : نظرتون در مورد ديتا سنتر هتزنر چيه ؟
100Mbps
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2011, 21:04
-
-
July 26th, 2011, 21:10
عضو انجمن
دوست عزیز هر دیتاسنتری مزایا و معایب خاص خودش رو داره . نمیشه گفت هتزنر بده و مثلا بیایم با یک دیتاسنتر دیگر مقایسه کنیم . مثلا از معایب هتزنز : اشتراکی بودن پورت ، دسکتاپ بودن سرور هاشون و البته گرفتن ستاپ فی زیاد بعضی هارو اذیت می کنه ! مزایا ش هم پینگ خوب نسبت به ایران ، پایداری خوب شبکه و قیمت تمدید کم ! البته بگم که من تابحال از هتزنر سرور نداشتم و اینارو از تجربه دوستانم که در اونجا سرور داشتن بهتون گفتم !
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2011, 21:46
عضو دائم
اگر سرچ کنید حداقل 3 یا 4 تا تاپیک در این باره پیدا میکنید داخل همین فورم
در کل با توجه به نیازهای هر خریدار اون دیتا سنتر خوب میشه یا بد میشه ولی در کل یکسری معیارها هست که هر دیتا سنتر خوب باید حداقل اونها را داشته باشه مثلا اپتایم بالا داشتن پورت قوی و استیبل ساپورت و پشتبانی خوب و سریع و برای مشتری داشتن قمیت مناسب بقیه موارد دیگه به نوع مصرف مشتری برمیگرده که بر حسب نیازش اون دیتا سنتر خوب میشه یا بد میشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2011, 23:34
عضو دائم
بچه ها از همتون ممنونم
بازم كسي نظري پيشنهادي چيزي داره خوشحال ميشم بدونم نتنها من بلكه همه دوستان دلشون ميخواد در مورد ديتا سنتر مورد نظرشون اطلاعات داشته باشن
بازم از همه دوستاني كه نظرشونو گفتن ممنونم
خوشحال ميشم نظر شما رو هم بدونم
يا حق
-