اول از همه سلام به همگی بخصوص مدیران پرشین وی پی اس
والا من با {افراد یا شرکت یا سایت های} زیادی در رابطه با خدمات هاست و سرور و این جور چیزا کار کردم فقط از 2 تا شرکت راضی هستم یکی این پرشین وی پی اس یکی هم آریا سرور ==> (تو کلام خودم خاک قند : اقا ممد ثبت شرکتتون رو تبریک می گم) <
ولی باز هم این 2 تا مشکلاتی دارن مثلا آریا سرور . منی که چندین ماه هست از شما وی پی اس می گیرم اگه چند ساعت پول دیر پرداخت کردم واسه تمدید شما فورا وی پی اس رو ساسپند نکن و بعد که از ساسپند در اوردی مشکل تو برنامه به وجود آمده باشه نگو برو بده همونی که برات کانفیگ کرده تا درستش کنه. شما هم کمک کنی بد نیست بالاخره من مشتریه شما هستم و سعی کنید مشتریتون رو راضی نگه دارید/انتقاد بود ناراحم نشوید\
و بریم سراغ پرشین وی پی اس عزیز =
قیمت نسبتا فوق العاده
اپ تایم هم عالی .
پشتیبانی هم خوب ولی قبلا خیلی خیلی بهتر بود مثلا تا ساعت 2 شب هم جواب تیکت های من رو دادن ولی جدیدا یکمی پشتیانی ضعیف شده که گمون کنم بخاطر این بوده که داشتید کارای ثبت شرکت رو انجام می دادید. حالا که شرکت رو ثبت کردید امید وارم که مثل قبل پشتیبانی کنید.<به ساعت اداری هم توجه نکنید>
یکی هم اینکه اگه پنل مدیریت وی پی اس هم در اختیار مشتریا قرار بدید عالی می شه.
یکی دیگه هم اینکه بعضی وی پی اس هایی که از شما گرفتم حداقل هفته ای یک بار باید ری استارتش کنم ولی بعضی ها رو تا به حال ری استارت نکردم
و در کل از همه اونایی که باهاشون کار کردم بهترین
امید وارم که همیشه موفق باشید![]()