نصب centos 6 بصورت متنی چگونه است ؟
نصب centos 6 بصورت متنی چگونه است ؟
سلام
دقیقا منظورت چیه؟
فکر نمیکنم تفاوتی با بقیه داشته باشه
در صورت نیاز به آموزش درخدمت هستیم
منم شنیدم مثل اینکه centtos از ورژن 6 به بعد بصورت گرافیکی هستش حالا بازم دوستان راهنمایی می کنن
منم خودم که تو حسرت این سیستم عاملم . مجبور شدم 4 گیگابایت رو بذارم واسه دانلود .
ما که نصب کردیم ، گرافیکی ندیدیم !![]()
ممنون نصب متنی هم دارد برای این کار در هنگام بوت Esc را فشار دهید و جلوی boot عبارت linux text را وارد کنید و Enter بزنید و یا بدر همگام بوت tab را زده و به صورت زیر عمل کنید
centos6textmode.png
ویرایش توسط mha : July 25th, 2011 در ساعت 15:00
اگر کسی centos 6 را به صورت متنی و کامل روی وی پی اس نصب کرده است یک آموزش قرار دهد لطفا به صورت تصویری چون هر کاری کردم با آموزش ورژن 5 نتونستم به صورت کامل نصب یک سری مراحل را ندیدم کنم
![]()
من مراحل را به صورت زیر می رم ولی مرحله پارتیشن بندی و شبک نمیاد.
CentOS (9).PNGCentOS (7).PNGCentOS (5).PNGCentOS (8).PNGCentOS (12).PNGCentOS (2).PNGCentOS (14).PNGCentOS (4).PNGCentOS (3).PNGCentOS (11).PNGCentOS (6).PNGCentOS (13).PNGCentOS (10).PNGCentOS(1).PNG
يك نفرم تا حالا نصب نكرده چه اشتباخي كردم براي يادگيري centos6 خريدم بايد نسخه 5.6 مي خريدم
تنظیمات کارت شبکه (تایین آی پی و...) در نصب متنی چطوریه؟
دارم روی VMware Workstation نصب می کنم ونیاز به تایین آی پی دارم برای این که با SSH PUTTY بتوانم به آن وصل شوم.
mhablog@yahoo.com
ویرایش توسط mha : July 26th, 2011 در ساعت 12:08
من هم نسخه 6 رو نصب کردم ، ولی همچین مشکلی نداشتم ! شما توی انتخاب نوع سیستم عامل حتما سیستم عاملتون رو مشخص کنید و در هنگام نصب میاره واستون ! من قبلا واسه نصب به این گزینه توجه نداشتم ! بعد که متوجه شدم واسه چی تنظیمات شبکه اینطور هست برگشتم اصلاح کردم و همه چیز درست شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)