نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم هاستینگ ؟

رأی دهندگان
4. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ixwebhosting

0 0%
  • hostgator

2 50.00%
  • bluehost

1 25.00%
  • x10hosting.com

0 0%
  • servage

1 25.00%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: هاست نامحدود برای رپید لیچ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : هاست نامحدود برای رپید لیچ

از نظر دوستان ممنونم . چند مورد رو من عرض کنم .

1 _ نامحدود بودن : من در مورد گیگا هم قبلا می دونستم که نا محدود نیست ترنسفرش ، اما واقعا فکر می کردم که این هاست های نامحدود، واقعی هستند ، اما بعدش که یه تاپیک در مورد بایت هاست رو خوندم دستم اومد که نا محدود واقعی نیستند ( تایتیل تاپیک رو فکر نمی کنم بتونم عوض کنم ، وگرنه می کردم ) الآن اطلاع دارم که این ها نا محدود نیستند . اما توضیح دادم و عرض کردم که من نیازم چیه ، 2 تا وبلاگ کوچولو موچولوی شخصی که چیزی نیستند ، رو هم شاید بشه 1 گیگ ( الان روی هم 300 مگه ، شاید بعد از N سال بشه 1 گیگ ) 2 تا ریپد لیچ کاملا شخصی می خوام هاست کنم برای دانلود فیلم ، برای خودم ، در این حد که روز ها لینک ها رو لیچ می کنم ، شب دانلود می کنم ، بعد هم لینک ها رو پاک می کنم و فرداش روز از نو ، روزی از نو . با این حساب ، برای هر لیچر ، بیشتر از 10 _ 15 گیگ هاست ، و ترنسفر بیشتر از 150 GB/M ترنسفر ندارن . ( لینک دانلود عمومی و فایل آرشیو و ... نیست ) آیا با این حساب ، باز هم نظر شما اینه که من دارم محدودیت هاست و ترنسفر رو نقض می کنم ؟ جایی قید شده که محدودیت این ها چقدر هست ؟ من همیشه و همه جا خونده ام که در حد استفاده معمولی ، اما عدد و رقم هیچ وقت ندیدم راستش .

2 _ ریپد لیچ : خودم که با هاست گاتور صحبت کردم ، وقتی به طرف فهموندم که ریپدلیچ شخصی هست و پابلیک نیست ، گفت مشکلی نداره ( متن چت صفحه قبل رو ببینید)گفت فایل آرشیو ، پابلیک دانلود نقض نشه ، رپید لیچ رو اجازه می ده . روی WHT.com هم که قید کردم ، یکی از یوزر ها با هاست گاتور صحبت کرد ، این قضیه رو اوکی داد که تا وقتی شخصی هست ، مشکلی نداره ، اگه کسی باز هم در مورد تایید یا نقض این قضیه چیزی می دونه ، بگه ممنون می شم .

3 _ منابع سرور : والا من دقیقا نمی دونم دانلود و اپلود ، سه بلایی سر سی پی یو و رم و غیره می اره اما توی WHT.com یکی می گفت که در حد یکی دو درصد بیشتر نیست ( اگه Rar و UnRar انجام ندم ، که نمی دم ) که هاست گاتور تا 25% از منابع سرور رو ساپورت می کنه . الآن یکی دو روزی هست که روی یه هاست رایگان ، لیچ نصب کردم ، هنوز متوجه نشدند ، source usage رو هم چک کردم ، چیزی نشون نمی داد ، حالا یا disable بود ، یا واقعا در حدی که من استفاده می کنم ، فشاری نمی اره به منابع . باز هم اگه کسی در مورد اطلاعی داره ، ممنون می شم بگه .

ممنونم می شم دوستان تحت این شرایط نظرشون رو بدن .

مرسی
    یا حق

2. تعداد تشکر ها از Akh00nd به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)