-
May 31st, 2010, 12:39
پاسخ : وایرلس با برد بالا
سلام به همه
چند تا سئوال دارم ممنون ميشوم دوستان راهنمايي كنند
1- ميخوام از يك شركت كه دكل انها با من 2 كيلومتر فاصله دارد اينترنت بگيرم ( وايرليس ) از پشت بام ديد وجود دارد حالا چه انتني بايد تهيه كنم
2- نميخوام زماني كه انتن را نصب كردم به وسيله سيم اينترنت بگيرم . لپ تاب دارم ميخوام از همانجا بدون سيم وايرليس بگيرم و در ضمن پريز برق هم در پشت بام ندارم
3- ميخوام پوشش وايرليس حدود 4 كيلومتر شعاع را پشتيباني كنه
4- ميخوام به كاربران و دوستان اطراف خودم سرويس بدهم چون تمام خطوط منطقه psm هست حالا با چه نرم افزاري ( سرعت - باندويت - زمان - نام كاربري ) بدون تنطيم دستي ip و dns
5- ساختمان ما مسكوني هست ولي شركت دارم ميتون ارائه بدهم به اطرافيان منع قانوني دارد يا نه
6- هزينه دكل و .... چه قدر هست و از كجا بايد مجوز تهيه كرد و به چه عنوان
ممنون از همه
-
تعداد تشکر ها ازmibfa به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2010 12:39
# ADS
-
June 4th, 2010, 12:09
-
تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2010, 15:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mibfa
سلام به همه
چند تا سئوال دارم ممنون ميشوم دوستان راهنمايي كنند
1- ميخوام از يك شركت كه دكل انها با من 2 كيلومتر فاصله دارد اينترنت بگيرم ( وايرليس ) از پشت بام ديد وجود دارد حالا چه انتني بايد تهيه كنم
2- نميخوام زماني كه انتن را نصب كردم به وسيله سيم اينترنت بگيرم . لپ تاب دارم ميخوام از همانجا بدون سيم وايرليس بگيرم و در ضمن پريز برق هم در پشت بام ندارم
3- ميخوام پوشش وايرليس حدود 4 كيلومتر شعاع را پشتيباني كنه
4- ميخوام به كاربران و دوستان اطراف خودم سرويس بدهم چون تمام خطوط منطقه psm هست حالا با چه نرم افزاري ( سرعت - باندويت - زمان - نام كاربري ) بدون تنطيم دستي ip و dns
5- ساختمان ما مسكوني هست ولي شركت دارم ميتون ارائه بدهم به اطرافيان منع قانوني دارد يا نه
6- هزينه دكل و .... چه قدر هست و از كجا بايد مجوز تهيه كرد و به چه عنوان
ممنون از همه
1 - اولا بستگی داره به فرستنده ، اگر منطقه شما رو پوشش بده باید یک آنتن outdoor تهیه کنید
که بتونید امواج رو دایافت کنید ، حالا بسته به کارتون ممکنه پارابولیک آنتن یا فلت آنتن نیاز باشه
2 - این کاری که شما می فرمایید اصلا منطقی نیست ، آنتن به تنهایی کاری نمیکنه و شما نیاز
به گیرنده و ... دارید ، پس حتما باید هم سیم کشی کنید هم برق دستگاه ها رو تامین کنید !
3 - وایرلس برای برد 4 کیلومتر ! میشه گفت غیر ممکن هست ... مگر اینکه دکل خود ایستا بزنید
یا از چندین آنتن اومنی استفاده کنید که مطمئنا هزینه هنگفتی خواهد داشت
4 - این کار هم غیر ممکن هست ! چون حالتی که شما در بعضی شرکت ها و ... می بینید بر
روی تکنولوژی wifi هست که میشه بدون یوزر نیم و پسورد کانکت شد ولی برای وایرلس هم
نیاز به مودم مجزا هست هم باید تنطیمات انجام بشه
5 - برای کلیه این کارها نیاز به مجور isp دارید وگرنه کار شما غیر قانونی خواهد بود !
6 - هزینه ها که با توجه به مواردی که گفتید خیلی متغییر میتونه باشه ، مجوز رو هم که گفتم ...
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 20:03
عضو انجمن
سلام
من میخوام یه شبکه بی سیم به شعاع 700 ذمتر درست کنم...از چی باید استفاده کنم؟ میشه مدل دقیق رو به من بدید؟
-
تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 21:08
عضو دائم
1 مجوز لازم داره ، ولی زیاد مهم نیست ...
2 باید یه آنت اُمنی داشته باشی ، البته بسته به پستی بلندی منطقه ممکنه دکل هم نیاز باشه !
3 مدل دقیق هم نمیشه گفت ، خون کسی زیاد نمیاره این قطعات رو استُک کنه ... پس باید بری بازار ببینی چی گیر میاد
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 21:37
عضو انجمن
به شما نانواستیشن 5 را پیشنهاد میکنم. اگر خواستید با کمترین قیمت میتونیم در خدمت باشیم
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
مرکز خدمات انفورماتیک ساینا: Ubiquiti اینم لیستی از آنتن های موجود
-
تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2011, 12:46
-
تعداد تشکر ها از E.m.P.T.y به دلیل پست مفید