فرقی نداره با اونی که گفتین
در مورد فیلم بله اما نمیتونید تماشا کنید با این رم و برای تماشا باید فایل رو بیارید رو کامپیوتر شخصیتون که برای این کار باید با سرعت اینترنت ایران و با مصرف شارژ adsl دانلود کنید
فرقی نداره با اونی که گفتین
در مورد فیلم بله اما نمیتونید تماشا کنید با این رم و برای تماشا باید فایل رو بیارید رو کامپیوتر شخصیتون که برای این کار باید با سرعت اینترنت ایران و با مصرف شارژ adsl دانلود کنید
Space 35GB
Uplink 1GB
BW 500GB
اين چيزي كه من دارم اولي و دومي منظورشون چيه؟ سومي اينه كه مي تونم تا 500 گيگ تو يك ماه دانلود كنم؟
Space فضای دیسک شما که میتونید توش اطلاعات بریزید
Uplink سرعت دانلود شما که میگه 1 گیگ ولی خب سرور مجازی اشتراکیه و از این 1 گیگ مثلا 100 مگش مال شماست
در مورد 500 مگ
باید بگم یعنی 500 مگ میتونید دانلود و آپلود کنید
---------- Post added at 03:17 AM ---------- Previous post was at 03:15 AM ----------
من یه سوال دارم شما سرور رو واسه چی گرفتید؟
الان من سرور دارم و به عنوان هاست دانلود ازش استفاده میکنم یعنی میرم داخل سرور و فایل رو دانلود میکنم با سرعت بالا بعد میبرم میذارم تو درایوی که با iis به عنوان ساب دامین ست کردم بعد لینکشو میذارم تو سایتم و ملت دانلود میکنند
الان من دو کار انجام میدم
اول خودم فایل رو دانلود میکنم بعد دیگران دانلود میکنند
این 500 مگ که گفتید شامل هر دو میشه یعنی هم مقداری که من دانلود کردم هم مقداری که دیگران از داخل سرور من با داشتن لینک دانلود میکنند
ممنون
و آخرين سوال من من ماه بعد شارژ كنم مثلا 500 گيگ براي آپلود و دانلود صفر ميشه ديگه درسته؟
بله هر ماه این مقدار از اول محاسبه میشه
وافعا ممنون من ديگه جدي سوال آخرم
با v p s ميشه چه كارايي كرد؟ دانلود آپلود ( كه فك كنم آپلود خيلي مهم تر باشه براي ما ايراني ها )
v p n و اينا هم ميشه با v p s داد
ديگه چي؟
مرسي
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)